23 april 2014

Vandaag heb ik weer eens een plog voor je. Deze plog is van afgelopen maandag, tweede paasdag. Ik heb die dag veel kunnen uitvoeren, en ik heb ook nog gewerkt. 
Benieuwd naar de rest van mijn dag? Lees dan snel verder!

Zoals elke ochtend begin ik met een lekkere warme douche om wakker te worden. Onder de douche maak ik mijn gezicht nog schoon met een reiniger. Als ik uit de douche kom, maak ik mijn gezicht altijd nog even schoon met een product van Lush.
Op eerste paasdag hadden we warme broodjes gedaan. Nu wou ik eens een keer wentelteefjes maken, pfoee dat vult echt enorm. Dit is de ‘rotzooi’ die ik achterlaat in de keuken. Nou valt het wel mee, maar het kan nog veel erger haha.
Jum wentelteefjes met witte bastardsuiker. Niet de gezondste maaltijd die je kan s’ochtends kan hebben, maar het is maar één keer Pasen toch?
Aangezien ik om vijf uur weer moet werken bij de Mac, ging ik me even opmaken. Ik kon mijn eyeliner niet vinden, dus hoppa alles eruit. Dit geeft altijd zo’n troep!
Een poging gedaan om alles weer netjes op te ruimen. Later was het toch niet hoe ik het wou, dus heb ik het maar helemaal overnieuw gedaan.
Tadaaa! Mijn werklook van vandaag. Als ik ga werken heb ik bijna altijd een lipstick van M.A.C. op, omdat die lekker lang blijft zitten.
En de volledige look. Mijn haar zat echt naar mijn zin vandaag, en dan moet ik straks weer een pet opdoen. ‘Baal momentje’
Van een vriendinnetje van mij, had ik deze tas van de H&M gekregen. Super lief! Ben er nog steeds heel blij mee.

Toen ik eenmaal aangekleed en opgemaakt was, ging ik de woonkamer eens lekker opruimen. Ik had er nu tijd voor, en dan is alles maar lekker schoon weer. Dit is trouwens onze eethoek. 

Op de tafel ligt nog wel wat, maar dat lig er inmiddels ook niet meer. Ik vind het fijn om lekker met mijn huis bezig te zijn, want eigenlijk kan ik helemaal niet tegen troep. Maar ik ben vaak te lui om gelijk op te ruimen wat ik gepakt hebt. Nu een paar dagen verder, ben ik trots op mezelf dat het nog steeds opgeruimd is.

Kijk nou wat een leuke kaarsenhouder! Deze hebben we gekocht bij de Action. Als we de kaars aanhebben, heeft het wel wat weg van de Pirates Of The Caribbean haha. 

Toen ik vanochtend wakker werd, scheen de zon nog lekker. Waar is de zon gebleven? 

Al een tijdje was mijn kast echt een rotzooi. In plaats van alles er netjes in te leggen, gooide ik het er allemaal in. Opeens was ik het helemaal zat, en gooide ik alles eruit. Dus nu moest ik wel mijn kast opruimen, geeft toch wel weer een fijn gevoel.

Kijk nou hoe netjes het is! Ik heb ook alles eruit gegooid wat ik niet meer aantrok, conclusie een lege kast. Nu heb ik dus een geldige reden om weer eens lekker te gaan shoppen. 

Ik ben dol op jurkjes, en heb er ook best veel. Dit is nog lang niet alles wat je ziet hangen, maar zoals je ziet moet ik een kast delen. Gelukkig heb ik nog een andere kast, waar ook nog veel jurkjes inhangen. 

Een vriendin van me, kwam even mijn tiroler jurkje brengen die ik aankomende vrijdag aan ga doen. Aankomende donderdag begint bij ons de feestweek, en vrijdag is het tiroler avond en doe ik zo’n jurkje aan. Ik ga knalroze lipstick opdoen, en misschien nog wel van die hoge kousen aan haha. Echt zo fout! Wat vinden jullie?
Voordat ik wegging wou ik nog even lekker bloggen, ik had nog een halfuurtje over en ging lekker rondneuzen. 
En toen kwam ik deze foto tegen, hahaha! Wat heb gelachen zeg. Rachel en ik zijn behoorlijk veranderd binnen een paar jaar tijd.
Ja het was zover ik moest gaan werken, en ik had echt geen zin! Achteraf was het weer hartstikke gezellig, en heb ik lekker gewerkt. Het was wel druk, maar wat wil je op tweede Paasdag. 
Toen ik thuis kwam, wou ik mijn haar gaan verven. Ik was die uitgroei zo zat! 
Mwehh wachten duurt zo lang! Mijn lippen, handdoek en douchegordijn matchen wel met elkaar .
Ik vind verf er altijd zo raar uit zien. Nog maar 20 minuten yay!
Het grote moment was aangekomen, mijn haren droogmaken en kijken wat het resultaat is! Hier ben ik altijd zo nieuwsgierig naar!
Ik zag later pas dat ik een soort van blauwe lip had hahaha! Ik vraag me echt af waarvan dat is, straks heb ik mijn lip ook geverfd. (De volgende morgen was het weg gelukkig) Mijn haar is wel lichter geworden zie ik. Met daglicht zie je eigenlijk pas echt wat het resultaat is. 
Hier zie je mijn haar van de zijkant. Het kleurtje vind ik eigenlijk best wel mooi!
Uiteraard heb ik ook voor en na foto’s. Je ziet hier dat mijn haar goudblond is met een snufje uitgroei. Ik heb een hekel aan uitgroei, en dat moet gewoon weg haha.
En dit is hoe mijn haar nu is. Je ziet dat mijn uitgroei volledig weg is, en dat mijn haar nu lichtblond is. Jep, ik ben er blij mee.
Na mijn projectje haar verven, werd ik zo moe en ben ik lekker naar bed gegaan! Welterusten!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe haarkleur? 
liefs x

27 reacties

  23 april 2014

  Leuk om te zien! Je make-uo zat trouwens echt mooi!  23 april 2014

  Super leuke plog weer meid!!! ik heb je een mail gestuurd weet niet of je het al gelezen hebt x  23 april 2014

  Heel erg leuk om te lezen wat je allemaal hebt gedaan  23 april 2014

  Mooie werklook!  23 april 2014

  Heel leuk geschreven! Echt leuk om zo je dag mee te beleven. Liefs.  23 april 2014

  Heel leuk om te zien hoe je dag is geweest! Je look vind ik erg mooi, indd jammer dat je dan een pet op moet.  23 april 2014

  Vind je nieuwe haarkleur wel heel mooi! Heel zomers ook! En spot ik bij je make-upjes het Rodeo Belle palette van Zoeva? Daar wil ik wel een look mee zien πŸ˜€  23 april 2014

  Wat een leuke PLOG, zulke artikelen vind ik altijd erg leuk om te lezen. Die houten meubelen in je huis vind ik echt zo mooi, mijn vriend en ik willen ook samen gaan wonen en wij zitten ook steeds te kijken naar houten meubelen. Die foto van jou en Rachel vind ik ook super schattig, jullie zijn inderdaad veranderd haha! X  23 april 2014

  Leuke plog! Je woonkamer ziet er zo gezellig uit & mooi! Ik haat ook een uitgroei vanaf als ik het ook zie bij mezelf kleur ik ook altijd me haar πŸ˜‰ X  23 april 2014

  Mooie haarkleur πŸ™‚
  En grappige foto met dat jurkje!  23 april 2014

  Heel erg leuk om te zien! Ik vind je nieuwe haarkleur heel mooi en staat je ook erg goed. Alleen wel heel erg vaag van die blauwe vlek op je lip. Gelukkig dat het de volgende dag wel weer helemaal weg was haha.  24 april 2014

  Leuke plog! Dat ene kleedje is inderdaad wel heel erg fout haha πŸ˜€  24 april 2014

  Wat een hoop leuke foto's weer <3  24 april 2014

  Hihi, leuk plogje, vooral die wentelteefjes dan haha, lekker!  24 april 2014

  Leuke plog πŸ™‚ Er is niks mis met wentelteefjes zo af en toe πŸ™‚  24 april 2014

  Ik vind plogs altijd zo leuk! En jullie woonkamer tafeltjes en kastjes zijn zooo mooi! Gaaf trouwens die roze badkamer! XO  24 april 2014

  Wat een leuke plog. Leuk om te zien!  24 april 2014

  Wow je had een heel lange dag! Je huisje ziet er super gezellig uit πŸ™‚
  Liefs, Annelies  24 april 2014

  Mooie ooglook had je! En dat Tiroler jurkje is echt ontzettend tof! Gewoon kousen en roze lipstick bij aan doen, dat is juist leuk! X  24 april 2014

  Leuke foto's allemaal! Je haar is erg mooi geworden <3!  24 april 2014

  Leuke foto's! Je huisje is zo leuk ingericht πŸ™‚ (je mag dat bij mij ook komen doen ;))
  Je nieuw haarkleur is trouwens ook heel mooi, love it!

  Liefs,
  Karlien  24 april 2014

  Leuk om te lezen! Die look is trouwens echt heel mooi!  24 april 2014

  Leuke foto's! En wat een mooie meubels heb je zeg πŸ™‚  24 april 2014

  Leeuk! Staat plog voor photo vlog? Hihi x


  24 april 2014

  Vloggen is in een video vorm. Met een plog maak je foto's van wat je die dag allemaal gedaan hebt πŸ™‚
  liefs x  24 april 2014

  Aah wentelteefjes zijn zΓ³ lekker!  24 april 2014

  Hele leuke plog! Lekker bezig geweest met heel je huis opruimen, leuk huis heb je ook! Leuk kleurtje hoor je haar, staat je goed (:Laat een reactie achter

CommentLuv badge