29 oktober 2013

Als je op jezelf woon kun je je huis helemaal inrichten met spullen die jij leuk vindt. Ik zie vaak post over wooninspiraties en dat is super leuk om te lezen, want nu ik daadwerkelijk op mezelf woon kan ik al die woonideeën toepassen op mijn eigen huisje. 
Onlangs heb ik ook een post geplaatst over mijn huis, en ik dacht ik ga nog meer foto’s maken van de dingen die ik echt leuk vindt in mijn huis. Hieronder staan een aantal foto’s, laat me weten wat je ervan vindt of als je nog tips voor me hebt laat gerust een berichtje achter. 
Lots of love, xxx
Ik ben gek op kaarsjes, en dit setje heb ik voor mijn verjaardag gekregen en ik ben er helemaal blij mee. Alleen vindt ik het zonde om ze aan te steken haha.
Tekst op borden vindt ik helemaal leuk om in je huis op te hangen en dit is ook zo’n leuke tekst. Dit bord heb ik gekocht bij een winkel bij mij in de omgeving de winkel heet: Thuis bij Gerda. Deze winkel heeft zulke leuke dingen neem eens een kijkje op haar website: www.thuisbijgerda.nl 

Hier heb ik nog zo’n bord. Ik vond dit een hele leuke tekst lekker direct maar toch leuk. Dit bord heb ik gekocht bij de Xenos voor € 15,00 euro. De Xenos heeft heel veel leuke dingen en ze hebben nog veel meer leuke teksten om op te hangen.
Deze schelpen staan bij mij in het raamkozijn. Ik vond ze leuk en ze paste perfect in mijn inrichting.
Deze pot heb ik  bij de Action gekocht en ik heb er 3 van. Ik hou van potjes je kan er van alles instoppen maar je kan ze ook gewoon voor de sier in je woonkamer neerzetten.
Dit hartje heb ik van een vriendin voor mijn verjaardag gekregen. Ik ben er erg blij mee en ik vindt zulke dingen altijd leuk om te krijgen.
Je kunt in deze leuke dingen kaarsjes instoppen, en als je dan lekker op de bank zit s’avonds geeft dit een heel leuk effect. Dit heb ik ook gekocht bij Thuis bij Gerda

3 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge