30 oktober 2015

Maandag kon je al lezen dat ik het heel leuk heb gehad in Londen. Ik heb natuurlijk veel foto’s gemaakt en die laat ik vandaag allemaal zien. Dus pak er een kopje thee bij of iets anders lekkers erbij en ik wens je veel kijk plezier!

Maandag

Wiehoeee daar gaan we dan, met de boot richting Londen.

Om te vieren dat we naar Londen gingen, moest er uiteraard een wijntje worden gedronken.

Dinsdag

Dinsdag kwamen we vroeg aan in Londen. Nadat we de spullen in het hotel hadden gebracht hadden we mega honger. Ik heb een broodje met ei, worstjes en bacon en het was zo onwijs lekker.

Na het eten gingen we eindelijk op pad en gingen we richting Oxford Street. Een winkelstraat met heel veel toffe winkels. Ik ben onder andere in de Primark geweest, Boots en nog veel meer winkels. Ik wou ook nog dolgraag naar de Lush toe en naar de Sephora, maar ik had ook te maken met andere mensen dus dat feest ging niet door. Alsnog heb ik heel veel geshopt hihi.

We wouden ook graag de toerist uithangen en we besloten om naar de kroonjuwelen te gaan. Het was prachtig weer!

Het lijkt mij helemaal niks om heel de dag zo stil te staan. Voor de rest hebben we ergens een hapje gegeten en waren we rond 8 uur weer terug in het hotel. We waren allemaal moe en besloten om op tijd naar bed te gaan, want de volgende dag stond er wat heel leuks op de planning.

Woensdag

YAY! Woensdag was het tijd voor de Harry Potter tour. Niet heel veel mensen weten het, maar ik ben dol op lezen. Nog steeds lees ik als ik er tijd voor heb. Harry Potter las ik elke keer weer opnieuw en ik vond en vind het nog steeds super leuke boeken. De films zijn ook geweldig. Daarom was ik erg benieuwd naar de Harry Potter tour.

Als je binnenkwam hingen er allemaal portretten van de acteurs en actrices uit de film.

Aw en de kast waar Harry altijd in sliep.

Oeh de deur naar de grote zaal.

Het ziet er zo vet uit!

Lief zusje.

Kostuums & pruiken,

Jongens slaapkamer.

Het blijft bijzonder om te zien hoe ze dit allemaal gemaakt hebben.

Ik wou bijna zo’n pakje snoep kopen, maar heb het toch niet gedaan.

Harry en Ron.

De laatste scene van de laatste film.

Ik heb ook boterbier geproefd, maar ik vond het niet zo heel lekker. De eerste paar slokken waren nog te doen en daarna moest ik het gewoon niet meer.

De grote dubbeldekker in de film.

En het huis waar Harry is opgegroeid. Om half 9 waren we weer in het hotel en we waren allemaal heel moe, dus gingen we lekker op tijd slapen. 

Donderdag

Op donderdag vertrokken we vroeg, zodat we op tijd zouden zijn bij de wisseling van de wacht. De vorige keer dat ik in Londen was met mijn moeder, werden wij ongeduldig en waren wij weer weggegaan. Deze keer zou het ons wel lukken. 

Nou ook deze keer was het geen succes. We hebben ongeveer twee uur moeten wachten voordat het eindelijk begon en daarna was het binnen een half uur voorbij. Nee dit is geen aanrader haha. 

Het park zag er wel prachtig uit!

Deze typische foto moest ik gewoon maken.

Ik heb gewoon geen maracons gekocht, ik ben zo trots op mezelf haha. 

Toen ik een paar jaar geleden in Londen was, waren er mega veel eekhoorns en ze kwamen heel dichtbij. Dit jaar heb ik er niet zo heel veel gezien, maar deze was echt schattig. Hij wachtte gewoon totdat ik mijn foto had gemaakt en toen huppelde hij weer weg.

Ja Londen was geweldig. Ik heb heerlijk kunnen shoppen dus er komt snel een shoplog online en mijn vlogs kun je vanaf volgende week elke dag op mijn YouTube kanaal zien: Rosanne van Dieren en op mijn blog. 

liefs

8 reacties

  30 oktober 2015

  Wauw, wat een prachtige foto's heb je genomen 🙂 De Harry Potter Tour lijkt me super gaaf!!  30 oktober 2015

  Wat een super leuke foto's meid!  30 oktober 2015

  Leuke en gezellige foto's!
  XOXO esmee  30 oktober 2015

  Super leuke foto's! London is zo een geweldige stad!  30 oktober 2015

  Ohhh super gaaf zeg die fotos!  30 oktober 2015

  Ah die Harry Potter tour is wel gaaf zeg! Ik heb volgens mij de laatste film nog steeds niet gezien. Toffe foto's!  30 oktober 2015

  Aaahh die Harry Potter tour lijkt mij echt heel erg leuk! Ik heb de boeken stuk voor stuk meerdere keren opnieuw gelezen en de films vond ik ook altijd wel erg leuk, dus ik denk dat ik daar echt van zou genieten! Ben trouwens benieuwd naar wat je hebt geshopt!  1 november 2015

  Leuk overzicht! De Harry Potter studio tour wil ik ook zo graag een keertje doen 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge