22 juni 2015

De zomer is officieel begonnen en dat betekent dat veel mensen binnenkort of misschien nu al vakantie hebben. De meeste van jullie gaan waarschijnlijk lekker op vakantie en ik ga er ook lekker tussenuit. Vandaar dat ik een zomerrooster ga maken en daar vertel ik in dit artikel alles over. En ik heb onwijs leuk nieuws, waar ik al weken over praat en vandaag ga ik het dan eindelijk vertellen.

Zomerrooster

Aan het weer is het nu nog niet echt te merken, maar het is officieel zomer. Wanneer het straks wat warmer is en de zon lekker schijnt, ga je waarschijnlijk niet achter je blog artikels lezen. Ik kies er persoonlijk zelf ook voor om naar buiten te gaan en om lekker van de zon te genieten. Als ik op vakantie ben heb ik een officieel zomerrooster. Dit betekent dat ik twee weken lang minder artikels ga plaatsen. Ik wil namelijk genieten van mijn vakantie, maar ik blijf uiteraard wel actief op social media.
Omdat ik over een maand in Oostenrijk op vakantie ben, wil ik nu alvast vooruit werken zodat ik zekerheid hebt dat er een leuk artikeltje voor jullie klaarstaat. Dit zal dan waarschijnlijk om de dag worden, Voordat ik op vakantie ga, horen jullie hier in ieder geval meer over. 
Nieuwe camera

Misschien is het opgevallen, maar ik heb een nieuwe camera. Ik heb de Nikon D5200 gekocht en ik ben onwijs blij met mijn aankoop. Het is wel heel erg wennen en ik moet hem nog onder de knie krijgen. 
De foto´s zijn er in ieder geval op vooruit gegaan en ik ben bijna elke dag bezig met mijn nieuwe camera. Omdat ik aan het spelen ben met mijn camera, zal ik ook moeten oefenen om de mooiste foto´s te maken. Dit zal een leerproces zijn, maar ik vind het wel een heel leuk proces.
Als de foto´s wat overbelicht, of anders eruit zien, dan weten jullie waar het aan ligt. Ik doe in ieder geval mijn best om de mooiste foto´s te maken. 
Het grote nieuws!

Jaaa dan eindelijk het grote nieuws! Al twee weken lang sta ik te popelen om het leuke nieuws met jullie te delen. Ik heb namelijk een nieuwe baan! Jeeeeeej. Ik ga bij een Callcenter werken en dat is de ideale baan voor mij, het lijkt mij zo leuk om te doen! Ik ben zo ontzettend blij dat ik eindelijk aan een nieuw avontuur kan beginnen. Vandaag is mijn eerste werkdag en ik ben zo benieuwd hoe ik het zal vinden. 
Ik heb ruim twee jaar bij de McDonald’s gewerkt. Ik heb hier echt een hele fijne tijd gehad. Mijn collega’s waren top en ik had het altijd naar mijn zin. Wel voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Ik heb gesolliciteerd en mocht langskomen op gesprek. Het werd al vrij snel duidelijk dat ik was aangenomen en ik heb die nacht nog nooit zo lekker geslapen.
Doen jullie ook aan een zomerrooster?

11 reacties

  22 juni 2015

  Super dat je een nieuwe baan hebt, veel succes vandaag 😉  22 juni 2015

  Wat heerlijk dat je een nieuwe baan hebt, heel veel succes vandaag op je eerste dag <3  22 juni 2015

  Super dat je een nieuwe baan hebt, heel veel succes!!  22 juni 2015

  Oh wauw, gefeliciteerd met je baan en heel veel succes vandaag op je eerste dag!  22 juni 2015

  wat leuk dat je een nieuwe camera hebt en gefeliciteerd met je nieuwe baan.! ♥ ik ga in de zomer denk ik af en toe een dag niets plaatsen xx  22 juni 2015

  aahaaah wat leuk van je nieuwe baan! Gefeliciteerd. ik ben benieuwd wat je ervan gaat vinden en natuurlijk eerst heel veel plezier in Oostenrijk  22 juni 2015

  ben zo blij voor je lieverd laat je vanavond even weten hoe je eerste dag is gegaan dikke knuffel!  22 juni 2015

  veel succes met je nieuwe baan!

  liefs
  Karlien  22 juni 2015

  gefeli met je nieuwe baan! en dat van dat zomerrooster: ik denk dat ik dat dit jaar ook maar in ga voeren:P er kijkt inderdaad niemand op je blog met 30 graden… groetjes Bertine (aboutfashion.nl)  22 juni 2015

  Oo gefeliciteerd met je nieuwe baan meid!! Alvast veel plezier in Oostenrijk en geniet ervan 😉
  Ik moet ook nadenken hoe ik mijn zomerrooster ga inplannen, want als het mooi weer is heb ik geen zin om voor mijn computer te zitten 😉 X  24 juni 2015

  Gefeliciteerd met je nieuwe job! Erg leuk om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Succes!Laat een reactie achter

CommentLuv badge