27 juli 2015

Je ziet regelmatig persoonlijke updates voorbij komen op mijn blog. Ik vind het heerlijk om alles van mij af te schrijven en zo hou ik jou ook op de hoogte van wat er afspeelt in mijn leven. De afgelopen weken waren best rommelig en chaotisch. 

Ik heb zoals je weet een nieuwe baan en dat was best wel een omschakeling. Ik hou niet echt van veranderingen, want ik kan daar niet zo goed tegen. Maar deze verandering is heel erg leuk! 
Mijn oma is begin juli overleden en dat is ook raar hoor. Ik vind het nog steeds een apart idee dat ze niet meer elke dag belt. Heel stom als de telefoon gaat, denk ik nog weleens dat mijn oma belt maar dat kan helemaal niet. 
Ik ben wel heel erg blij dat ik nu vakantie hebt en dat ik nu lekker kan relaxen in de zon en gewoon rustig aan kan doen. Ik was er namelijk best wel aan toe. Door de vakantie kan ik weer op adem komen en mijn hoofd leegmaken, want geloof mij maar die zat bom en bom vol. 
Wel vind ik het nog steeds heerlijk om video’s te maken voor mijn YouTube kanaal. Ik baal er alleen heel erg van, dat mijn laptop gewoon niet mee werkt. Ik bewerk mijn video’s namelijk altijd in Movie Maker en dat programma doet vet raar de laatste twee maanden. Maar omdat ik toch video’s wil plaatsen op mijn kanaal heb ik dat maar voor lief genomen.
Alleen irriteer ik me er nu echt dood aan. Ik ben het zat en ga een nieuwe laptop kopen. Ik weet alleen niet zo goed welke ik moet nemen. Ik zit namelijk echt te twijfelen tussen een Macbook pro of een witte Acer. Wel wil ik dat hij snel is en niet meer vastloopt. Welke zou jij nemen? 

Als ik mijn nieuwe laptop heb, dan wil ik weer twee keer in de week video’s gaan opnemen, want het bewerken gaat gewoon zo sloom bij mijn oude laptop. 
Met mijn blog wil ik wat nieuws gaan uitproberen. In plaats van vijf dagen in de week te gaan bloggen, wil ik er zes van maken. En als dat goed bevalt dan wil ik elke dag gaan bloggen. Ik heb namelijk inspiratie genoeg, alleen werk ik wel fulltime dus is dat best wel lastig allemaal. Maar ik denk dat dat gewoon een kwestie is van goed plannen.
Na mijn vakantie ga ik er helemaal tegenaan en ik heb er nu al zin in!

3 reacties

  27 juli 2015

  Leuk om te lezen! En wat betreft je blog: een enorme uitdaging. Ik vind het sowieso knap dat alle hobby bloggers zo goed hun blog kunnen onderhouden ondanks dat ze vaak er een enorm druk leven naast hebben. Go for it! En een fijne nieuwe week gewenst!  27 juli 2015

  Knap van je dat je zes dagen gaat bloggen! hele uitdaging als je fulltime werkt!  28 juli 2015

  Qua prijs is het een heel verschil een mac book pro is top maar een air is goedkoper en kan je qua snelheid enz uitbreiden. De pro vind ik moeilijker typen omdat de voorkant hoger is dus je polsen gaan snel zeer doen! bij een air loopt de voorkant af dus dat is lekkerder (nadeeltje) verder is iedere laptop in het begin fijn! en wat een leuke foto liefsLaat een reactie achter

CommentLuv badge