14 april 2015

Een dag later dan gepland, maar hier is hij dan mijn persoonlijke update. Ik ben een weekendje Antwerpen geweest, heb het druk en het zonnetje is er eindelijk weer. In dit artikel vertel ik over van alles en nog wat.

Antwerpen

Yay, afgelopen weekend ben ik in Antwerpen geweest en het was zo leuk en gezellig. Het enigste nadeel was dat ik heel verkouden was. Ik weigerde om thuis te blijven en ben gezellig meegaan. We hebben heerlijk kunnen shoppen en ik heb super leuke items gescoord. S’avonds zijn we uiteten geweest en zijn daarna uit geweest. 
De volgende ochtend was wat minder haha, drie uur slapen is niet goed voor een mens. We waren lekker op tijd weer thuis en de rest van de middag heb ik rustig aangedaan. S’avonds ging ik ook om half 10 naar bed omdat ik zo moe was haha. 
De vlog van Antwerpen kun je woensdag vinden op mijn YouTube kanaal en donderdag op mijn blog. De shoplog ga ik van het weekend opnemen.
Ik heb het druk
Zoals jullie misschien al gemerkt hebben ben ik de laatste tijd niet zo actief op social media en ik baal er ontzettend van! Tijd om te vertellen wat er aan de hand is. Ik heb het de laatste tijd heel druk met werken en er staan onwijs veel leuke dingen op de planning. Hartstikke leuk natuurlijk, maar het kost me ook energie. Ik ben nou eenmaal een persoon die zo nu en dan haar rust moet pakken. Doe ik dit niet? Tja dan heeft dat gevolgen. 
Zo ben ik afgelopen week ziek geweest en had ik geen energie meer. Zo raar is dat.. Je wilt zoveel dingen gaan doen en je hoofd wilt heel graag, maar je lichaam weigert. Het enigste wat ik heb gedaan is werken en naar bed gaan. Ik heb geen rust genomen en ben gewoon doorgegaan. Gisteren was ik ook zo moe en uitgeput, terwijl ik heel rustig aan heb gedaan afgelopen zondag. Ik had daarom besloten om een dagje helemaal niks te doen en echt puur te ontspannen. Wel moest ik om half 6 werken tot half 2 en dat ging gewoon goed.
Ik kan nog niet zeggen dat ik helemaal de oude ben, maar het gaat gelukkig de goede kant. Dit betekent trouwens niet dat ik minder ga bloggen. Het kan weleens voorkomen dat er een blogje minder online staat. 
Ik wou dit even met jullie delen πŸ™‚
liefs

9 reacties

  14 april 2015

  Wat leuk dat je hier in Antwerpen bent geweest! Ben benieuwd naar de vlogs πŸ™‚ Liefs!  14 april 2015

  Leuk dat je naar Antwerpen bent geweest met vriendinnen. Goed dat je luisterd naar je lichaam als het hopelijk ben je gauw weer de oude!  14 april 2015

  Elk persoon moet zijn me-time pakken! Knap dat je het allemaal kan combineren. Ik ben benieuwd naar je aankopen! Super leuke foto van jullie.  14 april 2015

  Super leuk dat je naar Antwerpen bent geweest met een aantal vriendinnen, ben benieuwd naar wat je allemaal geshopt en gedaan hebt. Luister goed naar je lichaam, neem even lekker je me-time !  14 april 2015

  Klinkt als een leuke dag in Antwerpen! Ik ga daar binnenkort ook lekker shoppen.
  Sterkte en neem lekker de rust die je nodig hebt, hopelijk knap je snel op!  14 april 2015

  Denk goed aan jezelf en let op je grenzen hoor! Antwerpen is een toffe stad, ik kom er heel graag  14 april 2015

  Wat leuk dat je naar Antwerpen bent geweest! πŸ™‚ Daar wil ik ook nog een keertje naartoe.  15 april 2015

  Leuk dat je in Antwerpen was! Neem maar voldoende rust, dat is enorm belangrijk.  16 april 2015

  Antwerpen is zo'n leuke stad! Denk goed aan jezelf en luister na je lichaam πŸ™‚Laat een reactie achter

CommentLuv badge