6 juli 2015

Zoals je misschien al is opgevallen is het de afgelopen week wat stil op mijn blog geweest. Dit vind ik ontzettend jammer maar door combinatie van het warme weer en het slechte nieuws dat ik gekregen hebt, kan het gewoon even niet anders. In deze update vertel ik wat meer over het slechte nieuws dat ik afgelopen woensdag heb gekregen.

Mooi weer

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat we prachtig weer hebben gehad hier in Nederland. We hebben zelfs met een hittegolf te maken gehad. Op sommige momenten was het niet om uit te houden, maar oh wat heb ik van het weer genoten zeg!
Omdat het mooi weer blijft, heb ik besloten dat mijn zomerrooster vandaag ingaat. Met dit mooie weer kun je beter buiten gaan zitten dan achter je laptop te gaan zitten toch? En mocht je toch zin hebben om een artikel te lezen? Geen probleem er komen gewoon artikels online op mijn blog, alleen iets minder dan dat je gewend bent van mij. Het zomerrooster gaat er als volgt uitzien:
Maandag: Artikel
Dinsdag: Artikel of video
Woensdag: komt er niks online
Donderdag: Artikel of video
Vrijdag: Artikel
Zoals je kunt zien, staat er bij bijna alle dagen een artikel. Dit kan echt van alles zijn, zoals beauty, lifestyle en fashion. Na de zomervakantie ga ik proberen om zes dagen in de week te gaan bloggen en mocht dat heel goed bevallen dan doe ik zeven dagen in de week. 

*** Heb ik zin om extra te bloggen dan kan het zomaar eens zijn dat er op woensdag en in het weekend gewoon een artikel online komt. 

Door omstandigheden is het een beetje rommelig in mijn hoofd, vandaar dat ik het op deze manier oplos. Dan wil ik nu het slechte nieuws vertellen
Slecht nieuws

Twee weken geleden was mijn oma opgenomen in het ziekenhuis. Ze had last van haar longen en ze had een infectie gekregen. Ze is al vaker opgenomen geweest in het ziekenhuis, vandaar dat mijn gedachten waren dat ze er over een paar weken weer uit zou zijn. Ze was al ruim twee jaar echt ziek en het ging helaas steeds slechter. Mijn opa is vier jaar geleden ongeveer overleden en sindsdien ging het steeds slechter met mijn lieve oma. 
Ik weet niet precies wanneer, maar vorige week ging het echt niet goed met haar. We wisten daarom ook dat het niet lang zou duren voordat ze zou overlijden. Ik zou afgelopen woensdagavond met mijn broertje en zusje afscheid gaan nemen. 
Woensdagmorgen kregen wij een telefoontje van het ziekenhuis met de mededeling dat mijn ouders naar het ziekenhuis moesten komen. Ze waren net onderweg toen mijn ouders het telefoontje kregen met de mededeling dat mijn lieve oma was overleden. 
Mijn oma is 70 jaar oud geworden en is veelste vroeg overleden. We hebben er vrede mee, omdat ze al heel lang ziek was. Oma is nu bij mijn opa en eindelijk kunnen ze weer samen zijn. Ik heb haar die woensdag gezien en ze lag er vredig bij. Mijn moeder had haar mooi opgemaakt en haar mooie kleren aangetrokken. 
Morgen is de crematie en ik zie er eigenlijk best wel tegenop. Om deze reden is het wat stiller geweest op mijn blog en ik hoop ook dat jullie daar begrip voor hebben.
Ik wens jullie een hele fijne en zonnige week toe!

22 reacties

  6 juli 2015

  Jeetje meid wat erg. Gecondoleerd met dit zware verlies. Neem de tijd die je nodig hebt, je lezers zullen het echt wel begrijpen. Heel veel sterkte en dikke kus x  6 juli 2015

  Gecondoleerd meis! Doe rustig aan en neem de tijd die je nodig hebt. Dat begrijpt iedereen wel!

  heel veel liefs, Brittany  6 juli 2015

  Gecondoleerd met je oma en ze was nog jong. Ik snap dat je o.a. vanwege dit minder bezig bent met bloggen. Ik wens jouw en je familie veel sterkte toe.  6 juli 2015

  Heel begrijpelijk dat het bloggen even niet zo goed lukte. Gecondoleerd en heel veel sterkte morgen! Daarnaast zal het zomerrooster ook fijn werken, neem vooral even de rust..  6 juli 2015

  Heel veel sterkte bij de crematie! Knuffel meid! <3  6 juli 2015

  Heel veel sterkte!  6 juli 2015

  Wat is dat schrikken zeg! Gecondoleerd en heel veel sterkte. Neem alle tijd die je nodig denkt te hebben. <3  6 juli 2015

  Gecondoleerd, wat ontzettend vervelend nieuws. Heel veel sterkte en denk vooral aan jezelf!  6 juli 2015

  Wat een naar nieuws 🙁 Heel veel sterkte!!  6 juli 2015

  Gecondoleerd en heel veel sterkte! Ik vind het ontzettend vervelend nieuws voor je  6 juli 2015

  Veel sterkte meid!!  6 juli 2015

  Wow wat heftig. Ontzettend veel sterkte! Gecondoleerd.  6 juli 2015

  Gecondoleerd en heel veel sterkte x  6 juli 2015

  Gecondoleerd en echt super veel sterkte morgen en de komende tijd x  6 juli 2015

  gecondoleerd en heel veel sterkte meid ♥ xx  6 juli 2015

  Nog eens veel sterkte meid <3  6 juli 2015

  ooh wat erg van je oma!
  gecondoleerd, echt triest

  leifs
  Karlien  6 juli 2015

  Veel sterkte, meid!  6 juli 2015

  Heel veel sterkte meid ❤️
  X  6 juli 2015

  Meid, gecondoleerd. Ik wens je heel veel sterkte in deze emotionele periode.  8 juli 2015

  Wat een vreselijk nieuws!
  Gecondoleerd en heel veel sterkte.

  Liefs chantall  10 juli 2015

  Wat erg dat je oma plots zo snel overleden is.. Heel veel liefs meid! xxxxLaat een reactie achter

CommentLuv badge