18 mei 2015

Wat een heerlijk weekend heb ik gehad zeg. Door al die drukte om mij heen, heb ik mijn batterij van het weekend lekker opgeladen. Dit had ik ook echt nodig. Over precies twee maanden heb ik vakantie en daar kijk ik nu al naar uit! 

De laatste paar weken had ik zo nu en dan onzekerheden en dan voornamelijk over mijn lichaam. Sinds ik die gedachten heb gehad, ben ik elke dag bezig met oefeningen. En vandaag viel het me op, dat mijn benen slanker zijn dan eerst. Uiteraard heb ik mij eigen opgemeten en ja hoor mijn benen zijn echt slanker! Dit geeft mij een heerlijk en voldaan gevoel. Het betekent namelijk dat ik resultaat aan het zien ben.
Doordat ik afgelopen donderdag en vrijdag vrij was, heb ik de tijd genomen om foto’s te maken voor mijn blog, video’s op te nemen en vooruit te werken. Ik merk altijd dat vooruit werken mij rust geeft. Op deze manier hoef ik niet te stressen om de volgende dag een artikel online te hebben.
Er kwam trouwens een super leuk pakketje binnen van Makeup Revolution wiehoee. Er zaten zulke leuke items in en deze week komt de eerste review van één van de items online. Ook ben ik bezig met een leuke winactie. Over een week zal ik er alles over vertellen, het is in ieder geval wel iets heeeel leuks.
Met mij gaat het voor de rest wel. Ik begin steeds meer mijn rust te vinden en kan sneller dingen loslaten. Ik had het gewoon even nodig, de tijd voor mezelf. Aangezien ik het heel druk heb op mijn werk en niet altijd de nodige rust pak, kan het soms teveel voor mij worden. Gelukkig werk ik nu met een fijne planning en daardoor lukt het mij beter om alles te organiseren.
Hoe gaat het met jou?

10 reacties

  18 mei 2015

  Gelukkig gaat het goed met je meid, ik zou zeggen; ga zo door 🙂  18 mei 2015

  Gelukkig gaat het goed met je ♥  18 mei 2015

  Fijn dat het goed gaat! Super dat je wat afgevallen bent, geeft zo'n fijn gevoel als de oefeningen ook blijken te werken!  18 mei 2015

  Zo fijn als je dan resultaten kunt zien! Ben trouwens heel erg benieuwd naar de Makeup Revolution producten. 🙂  18 mei 2015

  Wat fijn dat het goed met je gaat! Je rust pakken is inderdaad heel belangrijk 🙂  18 mei 2015

  leuk om tehoren dat het goed gaat
  fijn ook dat je al resultaat ziet!

  liefs
  Karlien  18 mei 2015

  Wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat  18 mei 2015

  Fijn om te horen dat het goed met je gaat! <3  18 mei 2015

  Fijn om te lezen dat het goed met je gaat 🙂
  X  20 mei 2015

  AH fijn om te horen dat het goed gaat meis! En resultaat boeken met je lichaam is inderdaad zoooo'n fijn gevoel! Maak eens een foto elke maand, dan zie je ook nog is meer resultaat. Heel leuk! XOLaat een reactie achter

CommentLuv badge