29 juni 2015

Vandaag is het tijd voor een persoonlijke update. Afgelopen week heb ik leuke dingen gedaan, heb ik onder andere mijn eerste werkweek gehad bij mijn nieuwe baan, ben ik wezen stappen met mijn vriendinnen in Breda en had ik een ongelukje met mijn haar verven. Hoe gaat het met mij?

Wat een heerlijk week heb ik achter de rug zeg! Vorige week maandag ben ik begonnen bij mijn nieuwe baan en ik heb het er erg naar mijn zin. Het werk is ook super leuk om te doen en ik zit echt op mijn plek nu. 
Het gaat heel goed met mij. Wanneer de zon weer begint te schijnen, leef ik weer helemaal op. Je kan gerust zeggen dat ik echt leef voor de zon haha. De zon zorgt er ook voor dat ik blij ben en de hele dag door straal. 
Ik ga ook bijna op vakantie. Wij gaan gezellig naar Oostenrijk toe en ik ben daar ook jarig. Ik verheug mij er echt op, lekker dat vakantiegevoel. 
Afgelopen zaterdag ben ik gezellig wezen stappen met vrienden van mij en ik heb mij echt vermaakt. Wij gaan altijd stappen in Breda en de sfeer is daar zo gezellig! Toen ik thuis kwam, zag ik de zon alweer opkomen dus het is best laat geworden. Alleen presteer ik het weer om rond een uur of 10 wakker te worden. Je begrijpt daarom vast wel dat ik de rest van de dag in bed heb doorgebracht haha.
Ik heb er lang over na moeten denken, maar ik ga mijn uploaddagen op YouTube veranderen. Waarschijnlijk komen mijn video’s nu op vrijdag of op zondag online. Ik ga even kijken wat ik het prettigst vind om te doen.
Groen haar

Ik had zaterdag een ingeving, ik wou namelijk mijn haar gaan verven. Mijn andere haarkleur werd steeds geler en ik vond het gewoon lelijk. Ik had twee pakjes verf gehaald, want één pakje is niet genoeg voor mij omdat ik best veel haar hebt. 
Het ging in eerste instantie goed, alleen werd het op een gegeven moment steeds groener oeps. Nadat ik de verf had uitgespoeld en mijn haar had gedroogd, zag ik dat mijn haar serieus groen was. En ik moest nog gaan stappen. 
Ik was in lichte paniek en heb echt zeker wel vier of vijf keer mijn haar gewassen met head and shoulders en zilvershampoo. Conclusie is nu dat de groene gloed weg is, maar ik ben er totaal niet tevreden over. Vandaag ga ik daarom ook een afspraak maken bij de kapper, want ik wil gewoon een mooie kleur hebben.
Links is mijn vriendin Wendy en rechts heb ik net mijn haar een beetje kunnen fixen.
Deze week hebben we te maken met een hittegolf heb ik gelezen, dus geniet lekker van het weer en ik wens jullie een hele fijne week toe!
liefs8 reacties

  29 juni 2015

  Wat fijn dat je bij je nieuwe baan je plekje al gevonden hebt <3 En aaaah een groene gloed, ik hoop dat je het er snel helemaal uitkrijgt!  29 juni 2015

  Dat groene haar heb ik ook gehad. Wanneer je van blond naar een donkere kleur gaat, is dat heel vaak zo! Reden daarachter is denk ik dat je met blondering je haar ontkleurd. Daardoor pakt de donkere kleur niet helemaal. Ik hoop dat je haar, na je kappersbezoek, wel helemaal naar wens is! 🙂  29 juni 2015

  Ah wat fijn dat je je zo goed voelt bij je nieuwe baan!  29 juni 2015

  balen van je haar, ik heb ook ooit zoiets gehad, huilen 🙁 toen ik het las over ja haren, dacht ik eerst dat je aan de colorrun had meegedaan xx  29 juni 2015

  Heel herkenbaar! Ketchup in je haar doet ook wonderen! XO  29 juni 2015

  Ojeee wat vervelend van je haar! Ik dacht inderdaad net zoals Jouvence bij het lezen van de titel dat het door de colorrun kwam! En wat super fijn dat je het naar je zin hebt bij je nieuwe baan, super! x  29 juni 2015

  oei groen haar!
  hopelijk kan de kapper er iets aan doen, maar ik vind het best nog meevallen op de foto hoor
  de gele gloed is er toch al af 😉

  liefs
  Krlien  29 juni 2015

  Leuk voor te horen dat het goed met je gaat :), wat fijn dat je het naar je zin hebt bij je nieuwe baan. Oo groen haar door haarkleuring, wat raar! Hopelijk kan de kapster er iets aandoen dat je terug je mooie blonde lokken terug hebt!
  X ik moet spijtig genoeg werken met het tropisch weertje 🙁Laat een reactie achter

CommentLuv badge