24 augustus 2015

Het is weer maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe persoonlijke update. Het was een bijzondere week. Het begon slecht en mijn week eindigde super leuk. Benieuwd wat er afgelopen week allemaal is gebeurd? Lees dan snel verder! 

Domme acties
Mijn week begon echt zo niet leuk haha. Jup, afgelopen maandag was niet bepaald mijn favoriete dag van de week. Ten eerste het regende en als er iemand een hekel aan regen en kou heeft, dan ben ik dat wel. Ik ben echt een zomermens en ik ben dol op zon, zee en strand. Dus door de regen begon mijn dag al niet heel goed. 
Toen ik klaar was met werken ging ik mijn regenpak aantrekken, want het was aan het regenen. Ik ging mijn slot eraf halen en legde hem in mijn buddy samen met mijn sleutels. En uit gewoonte deed ik de buddy weer dicht met mijn sleutels er nog in. Jup, heel erg blond van mij. Gelukkig mocht ik met een collega mee naar huis rijden, dus dat was een meevaller. De volgende dag heeft mijn baas mijn buddy een stukje omhoog gehouden, zodat ik precies mijn hand in kon stoppen om mijn sleutels te pakken yay! 
Tablet gewonnen

Afgelopen donderdag is er iets super leuks gebeurd. Op mijn werk mocht ik namelijk aan het rad draaien en ik heb de hoofdprijs gewonnen hihi. Ik heb gewoon een Samsung tablet gewonnen YAAAY! En het leuke is, hij is wit mijn lievelingskleur qua apparaten. 
Familie uit Oostenrijk is in Nederland

Ik heb nog een leuk nieuwtje… Mijn familie uit Oostenrijk is alweer ruim een week in Nederland en ik heb echt een super tijd met ze gehad. Omdat mijn moeder afgelopen vrijdag jarig was, kwamen mijn opa en oma en mijn familie uit Oostenrijk gezellig eten. En het leuke is, dat mijn nichtje van zeven jaar al mijn YouTube video´s bekijkt. Vandaar dat ze ook met mij een video wou opnemen voor YouTube. Ik heb samen met haar twee video´s opgenomen en de eerste komt aankomende zondag al online. 
Voor de rest ben ik afgelopen zaterdag naar de zomerfeesten geweest, met mijn lieve vriendinnetje Wendy en haar vriend Martin. Het was heel gezellig en ik was de bob en dat vond ik absoluut niet erg.
Heb jij een leuk weekend gehad?
liefs

3 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge