23 maart 2015

Ik vind het zelf altijd heel leuk om persoonlijke artikelen te lezen op andere blogs. Vandaar dat ik ook regelmatig een persoonlijk artikeltje plaats. Het is gewoon heel fijn om mijn gevoelens op papier te zetten en gewoon even alles van me afschrijven. Benieuwd wat er allemaal in mijn hoofd omgaat? Lees het artikel dan zeker verder.

Afvallen en tevreden zijn met mezelf.

Dat is iets waar ik al heel lang over nadenkt. Ik ben blij met mezelf en ik ben gelukkig. Alleen als het om mijn lichaam gaat, dan voel ik me een beetje onzeker altijd. Ik had ooit een mooi figuurtje, maar toen stopte ik met mijn medicijnen en alles wat ik at kwam op mijn buik, heupen en bovenbenen terecht. En ik heb er een hekel aan. 
Sinds een maandje of twee, let ik er echt op wat ik allemaal naar binnen schuif. Ik eet een stuk gezonder en hé soms mag er best een koekje of snoepje in, daar ga ik me niet druk om maken. Maar het is niet zo dat ik de hele dag ongezonde troep eet. 
Ik wil me meer gaan richten op het sporten. Ik heb geaccepteerd dat de sportschool en hardlopen niet voor mij is weggelegd. Wel heb ik twee andere hele leuke dingen gevonden. Namelijk hoelahoepen en springtouwen. Door het vet rondom mijn buik, heeft het gewoon geen zin om buikspieroefeningen te doen, ik ga ze voorlopig toch niet zien. Wel heb ik ervaren dat springtouwen goed voor mij werkt. Dit heb ik namelijk vorig jaar een lange tijd gedaan. Alleen ben ik gestopt omdat mijn springtouw kapot ging en ik te lui was om een nieuwe te kopen. 
Vanavond begint mijn eerste workout en ik heb er echt heel veel zin in! Dat buikje gaat weg en het vet op mijn bovenbenen ook! 
Bloggen, samenwerkingen en jullie!

Elke dag ben ik weer zo dankbaar dat ik een blog ben gestart. Door mijn blog heb ik zoveel dingen geleerd, hier komt binnenkort ook een leuk artikeltje over. Ik heb zoveel plezier in het bloggen en alles wat erbij komt kijken. Gisteren heb ik veel gefotografeerd en producten getest. Dat vind ik altijd heel leuk om te doen. Wat nog leuker is , is dat ik mijn blog steeds meer zie groeien. De kwaliteit van mijn artikels worden steeds beter, net zoals de kwaliteit van mijn foto’s. Natuurlijk valt er elke keer wat te leren en dat maakt het bloggen juist zo leuk. 
Tegenwoordig krijg ik ook steeds meer mailtjes van bedrijven die met mij willen samenwerkingen. Dit had ik twee jaar geleden echt niet verwacht. Ik vind het gek om te beseffen dat bedrijven gewoon een samenwerking met je willen aangaan. Hoe bizar eigenlijk. 
Waar ik het meest dankbaar voor ben? Dat zijn zonder twijfel mijn lezers, volgers en gewoon jij! Daar ben ik echt heel blij mee. Elke dag bezorgen jullie een glimlach op mijn gezicht. Al die lieve reacties die ik dagelijks krijg maken me heel blij.. Onlangs heb ik de 350 volgers mogen behalen en om dat te vieren komt er een winactie aan. 
Verstandskies trekken en papa’s verjaardag.

Vorige week zaterdag is mijn verstandskies eruit getrokken/gesneden. Dit zou eerst begin maart gebeuren. Door een fout stond mijn afspraak niet geregistreerd en moest ik vorige week zaterdag terugkomen. En het viel allemaal reuze mee! Oké de eerste dag heb ik gehuild van de pijn en de tweede dag had ik last van mijn kaak. De rest van de week heb ik er vrij weinig last van gehad. Volgens mij ben ik een geluksvogel, als ik al die verhalen hoor.
Mijn vader was afgelopen woensdag jarig en dat hebben we gevierd in een tapas restaurant in Gorinchem. En wat was het gezellig zeg. Ik ben zo blij met mijn familie. We hebben heel de avond gelachen en veel gepraat. Yes dat was een leuke avond.
Zo mijn gedachten staan weer op papier. Hoe gaat het met jouw?
liefs

16 reacties

  23 maart 2015

  Heel veel succes met sporten; het gaat je vast lukken! En tof dat je al zoveel volgers heb, dat is zeker verdient hoor! <3  23 maart 2015

  Leuk om een update te lezen, Ben benieuwd hoe je je wolkout vond! Je kunt het!
  Ja je groeit heel erg goed met bloggen en ik zie ook at je er veel plezier in hebt  23 maart 2015

  Wat een leuk kletspraatje! Super dat het zo goed gaat met je blog, je hebt het verdiend <3  23 maart 2015

  Wat leuk dat je nog steeds zo gelukkig wordt van bloggen. Leuk om te lezen! Zet hem op met sporten meid!  23 maart 2015

  Leuk om weer een persoonlijke update te lezen <3 Ik snap hoe vervelend sporten kan zijn, maar als je het rustig opbouwt komt het sowieso helemaal goed!  23 maart 2015

  Heel leuk om te lezen! Verstandskies trekken lijkt me echt verschrikkelijk, gelukkig viel het mee bij jou! Goed dat je gaat springtouwen, is super goed voor je (:  23 maart 2015

  Wat een leuk kletspraatje! Super dat je meer bent gaan sporten, you can do it! En ik moet binnenkort ook mijn verstandskiezen laten trekken.. Ik durf niet!!  23 maart 2015

  erg leuk om te lezen meid! je kan het en ik ga je helpen liefs  23 maart 2015

  Veel succes met sporten, komt allemaal wel goed!
  x  23 maart 2015

  Wat een leuk artikel! Heel veel succes met het sporten.  23 maart 2015

  Leuk om te lezen! Veel succes met sporten 🙂  23 maart 2015

  Wat goed zeg, volg je een bepaalde schema voor het hoelahoepen en het touwtjespringen?  23 maart 2015

  Wat leuk om te lezen dat het goed met je gaat 🙂
  Heel veel succes met het sporten!
  X  23 maart 2015

  leuke update!
  you go girl met dat sporten!

  liefs
  Karlien  23 maart 2015

  Ik herken je gevoel qua sporten! Maar sinds ik een abbo heb op de sportschool ben ik eigenlijk een soort van verslaafd geworden. Ik weet zeker dat jij je resultaat ook zal gaan halen. You go girl! XO  24 maart 2015

  Ik moet ook dringend wat meer letten op wat ik eet, maar jammer genoeg heb ik daar geen discipline voor… Ik eet gewoon veel te graag haha. Goed bezig met je blog Rosanne, you go girl! LiefsLaat een reactie achter

CommentLuv badge