7 december 2015

YAY ik ben weer helemaal terug! Na een week ziek te zijn geweest en op bed te hebben gelegen ben ik weer terug met heel veel inspiratie en leuke ideeën. En we trappen deze week gelijk af met een update over de Weight Watchers. Als je benieuwd bent hoe het nu gaat en hoeveel ik al ben afgevallen, lees vooral het artikel even.

De cursus 

De Weight Watchers volg ik in Schoonhoven en hier ga ik samen met mijn moeder elke woensdag heen om te wegen en om de cursus bij te wonen. Het is een gezellige club vrouwen en mijn cursusleidster is een ontzettend leuk mens. Elke week hebben we een onderwerp waar dan iets over verteld wordt. Vorige week kregen wij een nieuw schema, omdat de Weight Watchers is veranderd en meegaat met de nieuwe schaal van vijf. Helaas was ik toen ziek en ben ik alleen wezen wegen. Gelukkig heeft mijn moeder de uitleg wel gehad en heeft zij het mij helemaal uitgelegd. 
In principe is het programma hetzelfde, het is alleen iets strenger geworden. Voor mij was het gelukkig nog allemaal vrij nieuw, dus ik ga er met een nieuwe kijk tegenaan. De recepten die erin staan zien er in ieder geval heerlijk uit.
YES, ik ben weer afgevallen!
Ik heb nog geen één keer gehad dat ik ben aangekomen tijdens het wegen. Oké vorige week was ik 200 gram kwijt, maar hé dat is ook iets. Omdat ik vorige week ziek ben geweest en slecht heb gegeten, wist ik dat ik was afgevallen. En ik had gelijk, ik was twee kilo kwijt. Dit komt uit op een totaal van 5,5 kilo. Ik ben op 28 oktober begonnen met de Weight Watchers en ik ben nu al gewoon 5,5 kilo kwijt, ik ben onwijs trots op mijzelf. 
Hoe gaat het nu verder?
Verder gaat het goed. Ik eet gezond, ik eet weleens wat lekkers en ik drink ook graag een wijntje. Gelukkig kan dat allemaal bij de Weight Watchers. Afgelopen weekend ben ik eerlijk gezegd een beetje losgegaan en ik moest verplicht wegen van mezelf op zondagavond. En ik zit gewoon rond hetzelfde gewicht en ik heb nog drie dagen te gaan dus dat komt helemaal goed!
Toen ik begon met de Weight Watchers woog ik 86,9. Dit is best veel en ik voelde mij er ook niet fijn bij. Bij de laatste keer wegen woog ik 81,4. Ik kom steeds dichter bij de 70 en daar ben ik onwijs blij mee. 
Het leuke is dat ik steeds meer te horen krijg dat mijn gezicht en de rest van mijn gezicht smaller wordt. Ja super tof natuurlijk, maar ik doe het natuurlijk niet voor de mensen maar puur voor mezelf.
Dit was weer mijn update, ik ga er weer even tegen aan. Volgende week ga ik mijn plannen voor de kerst vertellen, want tja afvallen en kerst hoe ga ik dat aanpakken? 

5 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge