30 maart 2015

Een nieuwe maand betekent weer een maand vol leuke uitjes en leuke dingen die er op de planning staan. Het leek me daarom eens leuk om te vertellen wat ik allemaal ga doen in april. Er staan in ieder geval leuke dingen op de planning.

Hopelijk krijgen we heerlijk lente weer in april, want daar ben ik echt aan toe. Lekker weer betekent gezellig drankjes doen met vriendinnen, terrassen, felle kleurtjes en lente kleren aan doen yay!
Bloggen, plannen, vooruit werken.

Aankomende vrijdag heb ik een dag vrij gevraagd. Ik wil een hele dag besteden aan foto’s maken, video’s opnemen en allerlei dingen doen voor mijn blog. Omdat ik het de laatste tijd erg druk heb, wil ik een hele dag werken aan mijn blog. En het is natuurlijk hartstikke leuk om toen! 
Weekendje Antwerpen

Dit is denk ik het allerleukste wat er is in april. Ik ga onverwachts met twee vriendinnen een weekend naar Antwerpen. Zaterdagochtend vertrekken we en gaan we de hele dag shoppen, gaan we uiteten en als hoogtepunt gaan we een avondje stappen. Ik heb er onwijs veel zin in, vooral omdat het een impulsief idee was. 
Gezellig met vriendinnen afspreken

Mijn weekend is bijna elke week volgepland en dat vind ik totaaaal niet erg. Met één vriendin heb ik een terrasdate, we gaan lekker wat drinken, eten bestellen en gewoon een heerlijk avondje kletsen met een drankje erbij. 
Met een ander vriendinnetje ga ik uiteten, daar heb ik ook echt zin in. Eten, een drankje en vriendinnen is een perfecte avond!
Deze maand wil ik sowieso een paar keer met mijn lieve vriendinnetje Rachel afspreken. Gezellig bijkletsen, hoelahoepen en tutten. Yes love it!
Sporten

Een maand geleden zou ik hier totaaal niet blij van worden, maar ik heb mezelf een uitdaging gegeven. Ik ga er helemaal voor en wil mezelf vooral bewijzen tegenover mezelf. Want ik weet dat ik het kan, alleen geef ik sneller toe aan mijn luiheid haha. 
Voor de rest heb ik veel spontane uitjes en dat zijn altijd zulke leuke uitjes. Zo ga ik vandaag onverwachts met mijn moeder naar Rotterdam Zuidplein even shoppen en daarna ga ik werken. Dinsdag ga ik lunchen en daarna werken, dus ik heb het best wel druk. Maar op deze manier druk zijn, daar hou ik van.
Wat voor leuke dingen ga jij allemaal doen in april?
liefs

11 reacties

  30 maart 2015

  Leuk dat je naar Antwerpen gaat! Daar ben ik al lang niet meer geweest, zou er graag nog eens naar terug willen 🙂  30 maart 2015

  Wat ontzettend leuk dat je naar Antwerpen gaat, ben ik ook zeker van plan! <3  30 maart 2015

  Ah wat leuk dat je naar Antwerpen gaat, dat is zo'n geweldige stad. Alvast heel veel plezier <3  30 maart 2015

  Super leuk dat je naar antwerpen gaat!  30 maart 2015

  Oh Antwerpen is zo leuk! Heb toen echt genoten met mijn vriend. Ik heb geen specifieke plannen voor aankomende maand, ik heb veel vrij omdat ik zoveel overuren heb op mijn werk, dus de meeste tijd zal gaan zitten in bloggen en aan mijn IMKO (Parfumerie Basisvakopleiding) werken. Verder wil ik heel veel sparen dus ik mag niet teveel gaan winkelen hihi.  30 maart 2015

  je hebt leuke dingen op de planning staan ♥  30 maart 2015

  Leuke plannen heb je voor april vooral een weekendje weg met je vriendinnen.  30 maart 2015

  leuke planning voor april meid!

  liefs
  Karlien  30 maart 2015

  Volgens mij ga je een leuke maand tegemoet! Ik heb de komende dagen ook even vrij (maar dan van school) dus kan eindelijk weer even lang aan mijn blog werken.  30 maart 2015

  Leuke planning meid!
  En wat leuk dat je een dagje naar België komt, Antwerpen lijkt mij zo leuk! Ik woon in belgië heb nog nooit gaan shoppen in Antwerpen shame On me!
  X  31 maart 2015

  Moeten we doen mop gezellig een avondje of een middagje hoela hoepen, tutten video maken! lijkt mij helemaal leuk!Laat een reactie achter

CommentLuv badge