31 augustus 2015

Wauw morgen is het alweer september en de tijd gaat ontzettend hard! Nog maar drie maanden en dan is het alweer kerst en over een maand ga ik gewoon alweer naar Londen toe. Deze maand heb ik super veel leuke dingen op de planning staan en daar ga ik vandaag alles over vertellen.

Sporten

Als er iemand is die master is in het uitstellen van sporten, dan ben ik dat wel. Ik vind het niet zo geweldig en ik ben er gewoon te lui voor. Daar gaat verandering in komen, want ik ga beginnen met sporten YAAAY! De reden dat ik wil gaan sporten is gewoon heel simpel. Ik wil wat strakker worden en ik ga mij er ook beter door voelen. Het is nou niet zo dat ik linea direct naar de sportschool ga, want daar heb ik echt een hekel aan. Nee ik ga thuis oefeningen doen en ik ga sowieso twee keer in de week een stuk wandelen met mijn moeder. 
En ik ga daar morgen aan beginnen. (haha master in uitstellen ik zei het toch!) Vandaag moet ik werken tot half 10 vanavond en vanaf morgen ben ik gewoon om kwart over 5 klaar. Weet iemand trouwens nog een leuk YouTube kanaal, die leuke oefeningen heeft? 
Feestjes

We trappen dit weekend af met een feest van een hele goede vriendin van mij. Ze woont gelukkig dichtbij, maar ik vertik het om te fietsen. Zal ik je eens wat vertellen? Ik heb geen eens een fiets haha. Nee ik ga of met de scooter of met de auto. Op een feestje hoef je namelijk niet direct aan de drank te gaan en bovendien ik ben ook heel gezellig zonder drank.
Volgend weekend heb ik de verjaardag van mijn lieve vriendinnetje Rachel. Ik ga wat heel leuks voor haar kopen en ik ben benieuwd wat ze daarvan gaat vinden. Ik ben iemand die het cadeau gelijk wilt geven, maar ik ga me dit keer netje inhouden. 
In het weekend dat Rachel jarig is, is mijn zusje ook jarig. Ze word alweer 16 jaar! Wauw waar is de tijd gebleven, kleine meisjes worden echt groot. Ze heeft mijn oude camera gekregen voor haar verjaardag alvast, maar ik denk dat ik toch nog wat kleins koop voor haar.
Nieuwe maand

Morgen is het dus alweer september, dat betekent feestjes, waarschijnlijk een auto kopen en dat ik over een maand gewoon in Londen ben yaaay. Er staan dus echt toffe dingen op de planning en ik weet zeker dat dit een leuke maand gaat worden.
Wat ga jij allemaal doen in september?
liefs

11 reacties

  31 augustus 2015

  Wat heb je veel leuke dingen op de planning staan! Sporten is bij mij ook iets waar ik eigenlijk te lui voor ben, maar ik vind de oefeningen van Blogilates wel heel leuk, dus dat doe ik als ik er zin in hebt πŸ˜‰


  1 september 2015

  Oeeh Blogilates klinkt goed! Daar ben ik ooit een keer mee begonnen, maar voor de rest niks meer mee gedaan. Ik ga het weer oppakken!  31 augustus 2015

  ah super leuk dat je naar london gaat! en alvast gefeliciteerd met je zusje.


  1 september 2015

  Ik heb er ook super veel zin in hihi! Dankjewel! x  31 augustus 2015

  Alvast gefeliciteerd met alle jarigen! Heerlijk al die leuke dingen in het vooruitzicht. Geniet van deze maand en de laatste zonnige momentjes!


  1 september 2015

  Aah thanks girl! Jij ook lekker genieten hoor in je nieuwe huisje met je mannetje <3  31 augustus 2015

  Ik heb serieus geen idee. Ik zou stage moeten lopen, maar ik heb er geen, omdat ik eigenlijk geopereerd zou worden. Maar nu heb ik daar nog helemaal geen uitzicht op en zit ik met een dikke struggle.


  1 september 2015

  Ahnee dat is echt vet balen! Ik hoop dat het goed komt. X  31 augustus 2015

  ik heb zin in mijn verjaardag met jou erbij mop weer een jaar erbij dat we samen zijn als vriendinnetjes! gelukkig nog steeds  31 augustus 2015

  Wat leuk voor te lezen, je hebt leuke dingen op planning staan πŸ™‚
  Ik ben ook te lui voor te sporten, hahaha! Ik ben nieuwsgierig wat je hebt gekocht voor Rachel haar verjaardag πŸ™‚ X  15 september 2015

  Leuk om te lezen, succes met het sporten! Ik vind zelf blogilates erg leuk πŸ™‚Laat een reactie achter

CommentLuv badge