25 januari 2016

Al maanden wil ik wat anders doen met mijn blog. Ik wil meer bereiken en ik heb het gevoel dat het op mijn huidige blog niet meer kan. Daarom ben ik al een tijdje bezig met een secret project, waar ik vandaag meer over ga vertellen.

Ongeveer drie jaar geleden ben ik begonnen met bloggen op Blogger. Ik had geen idee dat er nog meer mogelijkheden was en ik dacht dat dit de juiste optie was. Het is fijn dat Blogger best makkelijk is om te begrijpen, daardoor zat ik al een tijd in mijn comfort zone. Heerlijk is dat!
In oktober/november vorig jaar kriebelde het om iets heel anders te doen. Al een tijdje speelde het idee om van Blogger naar WordPress te gaan. Maar daar was ik bang voor. Stel nou dat ik alles kwijt raak? Alles waar ik de afgelopen drie jaar keihard aan heb gewerkt. Daarom stelde ik het continu uit, maar nu niet meer!
Ik wou ook heel graag een hele nieuwe website. Een website waar ik trots op ben, waar ik nog heel lang plezier van ga hebben. Daarom heb ik hulp ingeschakeld en diegene gaat mij overal mee helpen en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Het gaat wel wat geld kosten, maar dat is het dubbel en dwars waard. 
Mijn project is dus in volle gang. Deze week hoop ik dat ik mijn nieuwe website kan zien, tenminste het concept ervan. Ik weet precies wat ik wil, want ik wil de kleuren zwart, wit en roze terug laten komen in mijn blog. Roze is een kleur waar ik dol op ben en ja het kan heel erg girly zijn, maar ook heel strak. Ik wil een mix van beide hebben en ik weet zeker dat het allemaal goed ga komen.
WordPress is wel een dingetje waar ik een beetje tegenop zie.  Het is namelijk een heel nieuw systeem en ik zou niet weten hoe ik daarmee zou moeten werken. Welke plugins zijn namelijk echt nodig voor WordPress? Hoe kan ik mijn foto’s gelijk maken met mijn tekst? Ik zou het echt niet weten. Daarom is Google de komende tijd mijn beste vriend.
Het kan trouwens zo zijn dat mijn blog eruit ga liggen. Geen zorgen dan! Want dan ben ik bezig om alles goed te laten werken. 
Mocht jij nog tips voor mij hebben, laat het mij vooral even weten. Je mag mij ook een mailtje sturen naar: rosannevandierenn@hotmail.com. 
Heb jij nog tips voor mij?

5 reacties

  25 januari 2016

  Wat spannend dat je over gaat naar WordPress! Ik vind het zelf wel heel fijn. Qua plugins vind ik vooral de Editorial Calendar een must; daarmee kun je je artikels inplannen en krijg je een overzichtje van wat op welke dag staat. Als je nog opzoek bent naar specifieke plugins kan ik misschien wel helpen omdat ik ook WordPress heb 🙂  25 januari 2016

  Wat leuk zeg ik ben echt benieuwd naar je nieuwe site. Goed dat je jezelf verder ontwikkeld dan zal echt uiteindelijk beloond worden!  25 januari 2016

  Leuheeeeuk! 🙂  25 januari 2016

  Ohhh wat ontzettend spannend. En wat herkenbaar!
  Ik ben ook bezig om over te stappen naar WordPress maar ik ben zo bang dat ik er niks van ga snappen.. Gelukkig heb ik een slimme vriend die dat soort dingen wel snapt.
  Succes! en ben heel benieuwd!  25 januari 2016

  Ohhh wat spannend! ik ben benieuwd naar je nieuwe siteLaat een reactie achter

CommentLuv badge