19 januari 2013

Hi lieve followers,

Vandaag heb ik echt een heerlijke rustige dag gehad, ik heb lekker kunnen uitslapen zonder wakker te worden want daar heb ik weleens last van. Vervolgens heb ik de badkamer voor mijn moeder schoongemaakt en nog wat anderen dingen.

Halverwege de middag ging ik samen met mijn moeder lekker een stukje wandelen, ik had er eerst geen zin in om naar buiten te gaan want ik heb niks met de kou en winter brrr. Maar ik heb me laten overhalen en het was eigenlijk best gezellig 🙂

Op de terugweg gingen we nog even naar de supermarkt in ons oh zo mooie dorpje, om even wat lekkers te halen voor vanavond. Ook al ben ik aan het afvallen soms moet je jezelf wat gunnen hoef natuurlijk niet heel veel te zijn, maar een stukje chocola moet kunnen toch? 

Zelf zou ik echt niet heel mijn leven lang willen afvallen en op een gegeven moment op alleen maar sla leven ben ik echt geen type voor haha. Ik geniet juist van een heerlijke hamburger of mijn

overheerlijke kipnuggets bij de mac. En bovendien jongens houden er wel van om wat beet te pakken right? Oke ik geef toe een paar kilo’s (7) wil ik afvallen omdat ik op één of andere manier de laatste tijd erg ben aangekomen en ik voel me daar niet zo goed bij. Dus doe ik echt ontzettend mijn best, door doordeweeks niet te snoepen en ik merk dat ik daar ook geen behoefte meer aan heb maar in het weekend wil ik altijd wel wat te snoepen hebben niet veel hoor maar klein beetje.


Afgelopen dinsdag ben ik ziek naar huis gegaan trouwens, en omdat ik geen scooter meer heb wordt ik deze maand gehaald en gebracht door mijn ouders. Super lief van ze ! maar mijn moeder kwam mij toen ophalen en ze moest nog even naar de kruidvat en even naar de supermarkt. In de kruidvat zag ik allemaal 50% op het make-up merk essence staan, dus ik kon het dus echt niet laten om wat te kopen haha. Hieronder zien jullie welke make-up ik heb gekocht en hoe duur ze waren.

Ook heb ik hieronder een foto van een ketting geplaatst, die overigens van mijn moeder is haha. Mijn moeder heeft eigenlijk een hele leuke stijl en regelmatig duik ik haar kast in om te kijken wat er allemaal in hangt. Qua sieraden heeft mijn moeder meer dan een gemiddeld meisje, ze heeft echt heel erg veel dus des te meer voor mij om te lenen. Hieronder heb ik een foto geplaatst van één van de nieuwste aanwinsten van mijn moeder, die ik zelf al geleend hebt. Deze ketting lijkt misschien antiek, maar was bij miss etam 2 euro in plaats van 8 euro, en hij is ontzettend leuk en ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden.

Binnenkort ga ik een fotoshoot met mijzelf houden, met al mijn kleding die ik in de kast heb hangen, en dan zet ik de foto’s op mijn blog en ben ik benieuwd naar jullie mening:)

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vinden, en laat een berichtje achter is altijd leuk om te lezen:)

xoxoxo 
Normaal gesproken gebruik ik een vloeibare eyliner, maar deze was gewoon 50 CENT! nou dat is dus geen geld, en dit is een stift eyliner en de foto die hierna komt zie je hoe die eruit ziet. Naar mijn mening is dit echt een aanrader!! 
De linkse oogschaduw had ik al een week of 2, maar ik vind die kleuren gewoon zo mooi vandaar dat ik hem aan jullie laat zien. De oogschaduw kost 2 euro en is van miss sporty ook een aanrader! De oogschaduw aan de rechterkant was € 1,50 en normaal gesproken 3 euro dus ik dacht die moet ik hebben!
Dit is nog een foto van de eyliner die ik heb gekocht.
Deze nagellak heb ik ook al even, maar omdat ik echt een diva ben en van glitter en glamour hou, moest deze er dus ook echt op. Ik heb jammer genoeg nog geen foto van hoe die op mijn nagels eruit ziet, maar die komt snel! Deze nagellak is van miss sporty en kost 2 euro.

2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge