1 februari 2013

Lieve followers,
Gisteren was mijn laatste stagedag, en mijn stage is echt ontzettend snel gegaan!! Maar nu heb ik lekker weekend en maandag ga ik alweer naar school en zie ik mijn lieve klasgenootjes weer is echt een tijd geleden!
Afgelopen week heb ik gesolliciteerd voor een baan, en vanochtend werd ik gebeld dat ik uitgenodigd was voor een sollicitatiegesprek helemaal super dus! Maar voor een sollicitatiegesprek is de eerste indruk hoe je eruit ziet, daarom is het verstandig om je eigen netjes te kleden maar ook niet te want je moet gewoon jezelf blijven. Ook is het belangrijk om ontspannen te blijven en ervoor zorgt dat je een goede indruk achter laat.
Ik geef toe mijn kledingkast hangt vol met kleding en toch weet ik soms echt niet wat ik aan wil trekken en dan ben ik altijd op een punt dat ik nieuwe kleren wil hebben. Als mijn vriend bij mij is en ik zeg tegen hem wat moet ik nou aantrekken? Dan kijkt hij me aan en zegt hij altijd je hebt zoveel kleding in je kast hangen en toch heb je niks om aan te trekken.

Ik denk dat het komt omdat als je al vaak dezelfde kleding aantrekt dat het op een gegeven moment niet meer leuk is om die kleding aan te trekken, dus dan denk je bij je eigen hmm ik ben echt toe aan iets nieuws. Want afgelopen maandag ging ik shoppen en ik had van tevoren met mezelf afgesproken ik mag geen dure kleding kopen, en ik heb mijn belofte nagekomen want de kleding die ik heb gekocht waren allemaal in de uitverkoop.

Vandaag ben ik eens wat foto’s gaan maken in mijn kamer en ik heb foto’s gemaakt van de dingen die een betekenis voor me hebben. Oh en ik heb twee nieuwe shirtjes gekocht en daar heb ik ook foto’s van gemaakt. 
Dit is mijn nieuwe favoriete shirt, dit shirt heb ik gekocht bij de ONLY in Utrecht. En ik heb het in de uitverkoop gekocht want het shirt was eerst 25 euro en ik had het shirt voor een tientje beter kan toch niet? en morgen ben ik van plan om het aan te trekken en dan combineer ik het met mijn nieuwe spijkerbroek, ik doe er een zwart lang hempje onder mijn vans en klaar. Ook doe ik rode oorbellen in en mijn zwarte muts op die je zowel buiten en binnen kan dragen. En om het af te maken doe ik rode lippenstift op in dezelfde kleur als mijn shirt. Vroeger was ik echt totaal niet van de kleur en nog steeds niet heel erg, maar ik heb wel vaker kleur in mijn kast hangen en ik ben erachter gekomen dat ik het goed kan hebben!
Dit shirt heb ik ook in de uitverkoop gekocht bij de ONLY in Utrecht. Van 20 euro naar 5 euro daar wordt ieder meisje toch gelukkig van? Dit shirt heb ik trouwens vandaag aan met een donker rood shirt eronder spijkerbroek aan mijn vans eronder en rode lippenstift en rode oorbellen en ik heb een leuke outfit. 
Toen mijn vriend en ik 3 maanden hadden heb ik dit van hem gekregen, het is van glas en hij kwam er zomaar spontaan mee en het pas ook nog eens bij mijn behang en betekent veel voor mij.
Dit is het uitzicht vanuit mijn kamer, zoals je ziet woon ik aan de dijk en ik vindt het echt heerlijk wonen als het regent dan hoor je dat echt goed en dan kan je zo lekker in slaap vallen!
Dit heb ik met sinterklaas van mijn ouders gekregen, en ik vindt het echt zo schattig en ze ruiken ook nog eens heerlijk! 
Ik heb niet zo’n grote familie en als je oom en tante en je neefje en nichtje nog eens in Oostenrijk wonen zie ik ze niet vaak. Maar toen mijn tante een paar jaar geleden ging trouwen heeft ze speciaal voor mij dit gemaakt het is van glas, en ik vind het zo knap hoe mensen dit kunnen maken! Ik bedoel ik zou het niet zo kunnen namaken haha.
Lieve mensen, ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn blog en wat voor kleuren vinden jullie eigenlijk leuk om te dragen? Laat het me weten!
xoxo

1 reactie

    1 februari 2013

    Ik zou nog meer van je kleding willen zien 🙂 vind het shirt de eerste erg leuk! en menno verwend je teveel haha

    liefs
    Rk.Laat een reactie achter

CommentLuv badge