26 november 2014

Iedereen, maar dan ook iedereen doet weleens wat geks of raars. Ik ook! Ik geef het 100 % toe dat ik soms niet helemaal normaal ben. Mijn vriendinnen zouden zeggen dat ik niet spoor en de meeste mensen noemen me lekker gek of prettig gestoord. Maar ik ben ook heel lief hoor hihi. Vandaag deel ik met jullie mijn 10 raarste weetjes.

Ik lust geen kaas, geen melk en geen boter. Pizzakaas vind ik dan wel weer lekker, omdat dat nep kaas is. Tja hier heb ik logisch over nagedacht haha.

Ik kan niet rekenen, dus wanneer ik iets tel, dan tel ik met mijn vingers en ik tel graag hardop. Zo weet ik zeker dat ik het goed doe.

De combinatie salami met melkhagelslag vind ik heerlijk. Dit mag ik alleen niet zo vaak van mezelf eten, omdat het niet bepaald gezond is. 

Ik heb de tik dat ik pas mijn kaarsjes mag aandoen, wanneer heel mijn kamer netjes, opgeruimd en gestoft is. Dit geeft mij een rustgevend gevoel. I know weird haha.

Mensen zien tosti vaak met ham en kaas of alleen kaas. Ik lust geen kaas, dus bij mij gaat er op mijn tosti onder andere: ham, banaan en pasta en salami. Dat is het lekkerste wat er is. Een tosti kan ook tosti zijn zonder kaas haha.

k kan soms best wel lachen om mezelf, mijn moeder vind dat ik raar ben omdat ik soms in mezelf lach. Zit in de familie, mijn zusje doet het ook. 

Ik ben serieverslaafd, ik geef het toe. Alleen bij mij is het zo wanneer ik met een nieuwe serie begin, moet ik hem ook zo snel mogelijk afkijken. Het is zelfs zo erg dat ik mijn vorige serie binnen anderhalve week heb afgekeken. 

Ik denk niet na over dingen. Wil iets hebben dan koop ik het. En dan is het niet gewoon ding, nee dan koop deze dame vijf nieuwe MAC producten in 1 keer. Wil ik iets doen dan doe ik het gewoon, zonder na te denken over de gevolgen. De laatste tijd gaat dit een stuk beter, want ik heb geleerd van mijn acties. Eerst denken dan doen. 

Mijn collega’s denken volgens mij dat ik niet echt slim ben, mede dankzij mijn blonde opmerkingen. Zoals laatst vroeg ik welke kleur rucola sla ook alweer heeft. Ik was moe en ik bedoelde eigenlijk is het de donkere of de licht groene sla. En zo gaat het maar door met mijn opmerkingen. Maar eigenlijk ben ik best wel slim, alleen mijn opmerkingen zijn dat niet zo haha.

Ik kan onwijs goed achterlijke gezichten en geluiden maken. Ooit, ooit krijgen jullie dit te zien haha. 

Dit waren mijn 10 raarste weetjes. Maar nu ben ik wel heel erg benieuwd:
Wat is jouw raarste weetje? 

liefs x


Okehehee, hier een rare foto, voor bij dit rare artikel.

17 reacties

  26 november 2014

  Wat een super leuke weetjes! Salami met hagelslag, rare combinatie πŸ˜‰  26 november 2014

  Ik kan ook echt niet rekenen! Ik ben daar zo mega slecht in haha,  26 november 2014

  Ik herken mezelf echt in jouw, als ik eenmaal begin aan een serie kijk ik het bijna non-stop of rekenen echt een drama bij mij. Leuk deze 10 weetjes over jouw.  26 november 2014

  Leuke weetjes! Ik herken het heel erg van dat je een serie ook meteen af wil kijken, ik moet mijzelf echt inhouden om dan niet gewoon de hele nacht door te kijken haha!  26 november 2014

  Salami met melkhagelslag!? Haha dat past goed in het thema 'raar' ;P
  Haha ik kan ook wel eens ooit domme opmerkingen geven, ook bedoel ik het niet zo.
  En mijn vriend lust ook geen kaas en boter, mega lastig omdat dat praktisch bijna overal in zit ;P  26 november 2014

  Leuke weetjes. Ik kan ook totaal niet uit mijn hoofd rekenen, en schaam mij er soms echt voor! En ik ben ook serie verslaafd, love it!  26 november 2014

  Haha, wat heb jij rare eetgewoontjes!! πŸ™‚  26 november 2014

  Leuke weetjes!!! Ik doe dat ook hoor, pas kaarsjes aan als mijn kamer opgeruimd is, anders is het toch niet gezellig hahahha  26 november 2014

  Oh, welke series kijk je allemaal? Ik ben wel benieuwd πŸ™‚  26 november 2014

  hahaha gekke meid πŸ˜‰ Toch maar een paar rare eetgewoontes heb jij hoor :p
  dat om mezelf en in mezelf lachen herken ik wel doe ik ook hihi πŸ˜‰

  liefs
  Karlien  26 november 2014

  Hahaha wat een grappige weetjes! En die laatste foto, too funny!  26 november 2014

  Leuk om te lezen!  26 november 2014

  haha je bent niet de enige die slecht is in rekenen!  26 november 2014

  Hahaha wat leuk om te lezen!
  X  27 november 2014

  leuk om te lezen. de combi salami met hagelslag lijkt me niet zo πŸ˜‰ xx  28 november 2014

  Erg leuk om te lezen, zo zie je maar dat ieder mens uniek is! =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789  30 november 2014

  Haha.. Ik lach heel vaak over mezelf dus met deze post heb je bewezen dat ik niet de enige ben. πŸ˜‰ Super leuke post en blog!

  http://www.inspireyourlifestyle.nlLaat een reactie achter

CommentLuv badge