8 februari 2013

Ik ben echt gek van make-up en ik ben er daarom ook best perfectionistisch in. Ik vindt het heus niet erg om een keertje zonder foundation de deur uit te gaan, maar ik wil dan wel altijd graag eyeliner op en een likje mascara. Nu is het natuurlijk niet zo dat ik perse altijd make-up op moet hebben, maar ik vindt het belangrijk dat het er natuurlijk uit zie maar ook gewoon mooi. Met mijn mascara bijvoorbeeld kan ik er niet tegen als er twee wimperhaartjes aan elkaar vast zitten daarom gebruik ik een oud mascara borsteltje om de haartjes uit elkaar te houden. Pas als ik zie dat de wimpers goed uit elkaar zijn dan ben ik pas tevreden. Is dit ook herkenbaar voor jullie? Ik heb ook een paar vragen aan mijzelf gesteld over make-up en ik heb geprobeerd om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden:)
1. Sinds wanneer draag je make-up?
Ik draag al sinds dat ik 12 jaar oud was make-up, en dan niet extreem hoor maar ik ben begonnen met het dragen van mascara en een beetje foundation. En in de loop van de jaren ben ik wat meer gaan experimenteren met make-up en nu weet ik wat mij mooi staat en wat ik absoluut niet kan hebben.

2. Waarom draag je make-up?
Ik draag make-up omdat ik mij eigen er prettig bij voel, maar het is niet zo dat als ik een keer geen make-up op heb dat ik dan helemaal in de stress schiet. Het is een gewoonte geworden om make-up te dragen en soms heb ik wat meer op dan een andere keer. 
3. Wat heb je altijd in je tas zitten?
Als ik maar één ding in mijn tas mag hebben dan zou ik toch voor mijn poeder van Max Factor gaan. Voordat ik ergens heen ga kan ik mijn make-up nog mooi maken en ik hoef niet perse oogpotlood op want dan kan het ook niet uitlopen. Maar in de verloop van de dag kan je huid een beetje gaan glimmen en dat vindt ik echt niet mooi! Daarom kies ik voor mijn poeder want dan kan mijn huid weer egaal maken.
4. Wat voor make-up draag je als je lippenstift op hebt?
Als ik lippenstift draag dan kijk ik eerst wat voor kleur mijn lippenstift is. Omdat ik regelmatig rode lippenstift op heb zorg ik ervoor dat mijn make-up neutraal blijft. Ik doe dan wel gewoon eyeliner op en een klein laagje mascara. Op mijn oogleden doe ik dan zwarte oogschaduw maar ik doe dan geen oogpotlood op Mijn foundation hou ik natuurlijk en het effect van deze neutrale look is dat het niet to much wordt. Het moet wel mooi blijven.
Hieronder heb ik twee foto’s geplaatst van mijzelf. Ééntje met lippenstift en één zonder, en zoals jullie kunnen zien heb ik mijn make-up neutraal gehouden en zelf vindt ik dat het een mooi effect heeft.
Een hele fijne dag iedereen en alvast een fijn weekend!
xoxo

0 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge