7 september 2015

Afgelopen week kon ik op donderdag al zeggen dat ik weekend had. Wauw, dat was best wel een lekker gevoel. Drie dagen vrij en bijna niks op de planning hebben. Ik heb alleen afgelopen vrijdag een verjaardag gehad van mijn lieve vriendinnetje Simone. Vandaag vertel ik wat ik afgelopen weekend allemaal heb uitgevoerd.

Aan mijn blog werken

Jup, daar begon ik vrijdag mee. Ik heb weer eens een look gemaakt en ik heb vooral heel veel foto’s gemaakt en producten geswatcht. De volgende dag ging ik daar vrolijk mee verder en heb ik ook nog een video opgenomen yay. 
Lui zijn

De rest van het weekend heb ik vooral lekker lui op mijn bed gelegen. Mijn video heb ik zelfs in mijn bedje opgenomen haha. Ik was gewoon helemaal op en moe door het weer. Elk jaar weer krijg ik een mini depressie en baal ik weer van het weer. Gelukkig kan een lui weekend mij weer helemaal op de been helpen, dus heb ik lekker lui gedaan en ik heb er echt van genoten.
Netflix verslaving

Och wat heb ik toch een heerlijke verslaving. Netflix is mijn allerbeste vriend haha. Ik heb serieus al super veel series gekeken op mijn geliefde Netflix. Als je op zoek bent naar een leuke serie, dan ben je bij mij op het juiste adres. Op dit moment ben ik bezig met Terra Nova, helaas heeft deze serie maar één seizoen maar hij is wel super leuk. Als deze serie is afgelopen ga ik toch maar weer eens kijken via de Amerikaanse Netflix. Hun hebben veel meer series en films dan de Nederlandse Netflix.
Deze week hoef ik maar vier dagen te werken, dus ik heb zo weer weekend. Dit weekend gaat wel druk worden, want mijn vriendinnetje Rachel viert haar verjaardag en mijn zusje viert haar verjaardag. Daarom ga ik vrijdag veel doen voor mijn blog, want dan kan ik van het weekend lekker genieten van alle feestjes.
Gaan jullie nog wat leuks doen deze week?
liefs

3 reacties

  7 september 2015

  Wat heb jij lekker rustig aan gedaan maar toch leuke dingen gedaan!  7 september 2015

  hihi tot vrijdag meis! heb er zin in! iedereen mag lui zijn op z'n tijd haha niets mis mee  7 september 2015

  Leuk voor te lezen, Oo ik ben de laatste tijd ook lui maar is heerlijk toch? Een hele dag in bed liggen en niets doen 🙂 Oo Netflix is inderdaad verslavend! XLaat een reactie achter

CommentLuv badge