2 maart 2015

Maandagochtend.. Het begin van een nieuwe week. Persoonlijk heb ik een hekel aan de maandagen, ik heb er gewoon iets tegen haha. Maar nu ben ik heel blij dat het maandag is, want donderdag is het een dag die ik graag oversla. Benieuwd wat er dan gaat gebeuren? Lees dan vooral verder.

Spannende week

Aankomende donderdag is het een hele spannende dag voor mij. Ik ga mijn verstandskies laten trekken ieeuw. Ik me de afgelopen twee weken alleen maar op google gezeten, ik wou weten waar ik aan toe ben. Nu ik het allemaal weet, ben ik een echte angsthaas. Ik heb het al niet zo op de tandarts, laat staan de meneer die me verstandskies gaat trekken, of erger nog gaat snijden bah. Maar daar zit ik dus onwijs tegen op, ben benieuwd hoe ik het ga ervaren, en ben heel blij als ik daarna mijn bed in kan duiken.
Persoonlijk

Het gaat goed met mij, ik heb het alleen onwijs druk en daar baal ik van. Ik zit nu in een periode dat ik de kluts kwijt ben qua plannen. Ik ben wel met een blogplanning bezig, maar ik wil ook een planning maken voor heel de week. Ik heb nu veel vaker de neiging, om gelijk series te gaan kijken omdat ik zo moe ben. Daar gaat verandering in komen, want maart is de perfecte kans om alles op een rijtje te krijgen.
Gezond eten & bewegen

Doordat ik op onregelmatige tijden eet op mijn werk en vaak maar drie of vier keer op een dag kan eten, moet ik mezelf een eetpatroon aanleren.  Het is niet zo dat ik niet kan eten, maar ik heb er geen tijd voor vanwege mijn werk. Ik wil ook meer gaan bewegen. Vorige week heb ik het springtouwen weer opgepakt, en dat gaat nu ook weer een stuk beter. Ik ga de hoelahoep van Rachel overnemen, zodat ik daar ook mee kan sporten. 
De sportschool is gewoon niks voor mij en hardlopen ben ik ook totaal geen fan van. Lange afstanden goed doorstappen dat vind ik wel weer heel leuk. Dit ga ik ook weer oppakken. Ik wil gewoon weer een strak lichaam hebben als ik van de zomer op vakantie ga. 
Make-up looks

Ik vind het super, super, super leuk om mooie looks te maken. Zoals jullie van mij gewend zijn, komt er elke dinsdag weer een nieuwe look voorbij. Dit doe ik al vanaf het begin dat ik aan het bloggen ben en heb er nog steeds heel veel plezier in. Alleen wil ik het anders gaan aanpakken. Sowieso komen er nog regelmatig make-up looks op mijn blog, alleen niet elke week. Zo wil ik ervoor zorgen dat mijn looks origineel blijven en leuk zijn om naar te kijken en er wat van te leren. 
Blogplanning

Zoals ik net al zei ben ik bezig met een hele nieuwe planning. Voor zowel mijn blog als in mijn persoonlijke leven. Op mijn blog gaan er hier en daar wat dingen veranderen, maar daar gaan jullie vrij weinig last van hebben. Mijn nieuwe blogplanning ziet er zo uit:
Maandag: Persoonlijk artikel
Dinsdag: Make -up looks, beauty artikelen
Woensdag: Video
Donderdag: Review, beauty, fashion, lifestyle artikelen
Vrijdag: Review, beauty, fashion, lifestyle artikelen
Zaterdag: Video
Zoals je kan zien, kan je veel variatie verwachten. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe! Geniet ervan.
liefs 

12 reacties

  2 maart 2015

  Veel succes donderdag! Hopelijk heb je erna niet veel pijn! Ook veel succes met meer te bewegen, ben ik nu ook volop aan het doen 😉  2 maart 2015

  Succes donderdag, het komt vast goed! <3  2 maart 2015

  Spannend donderdag zeg heel veel sterkte alvast! Goed zeg dat je samen met Rachel gaat sporten!  2 maart 2015

  Heel veel succes alvast voor donderdag!  2 maart 2015

  Oei, heel veel succes Donderdag. Ik heb trouwens ook de neiging nu om sneller een serie te gaan kijken omdat ik moe ben. Nou de lente begint dus dan heb je weer meer zin om andere dingen te doen  2 maart 2015

  succes donderdag!

  liefs
  Karlien  2 maart 2015

  Wat ben je goed bezig en veel succes donderdag!  2 maart 2015

  Lieverd maak je geen zorgen!
  Ik heb ze destijds alle 4 tegelijkertijd laten trekken én snijden (mag nu niet meer allemaal tegelijk) maar ik heb er heel weinig last van gehad. Tuurlijk is het even vervelend maar het valt alles mee.
  Succes!

  X Chantall  2 maart 2015

  erg leuk meid en doe waar jij je goed bij voelt! wij gaan lekker samen hoepelen meid dan zie ik je ook weer wat meer liefs  2 maart 2015

  Alvast veel succes donderdag 🙂
  En ik haat ook maandag 🙂
  X  3 maart 2015

  Oh, I Like your blog and your style of writing! Also I’d like to say that you have beautiful photos! Great job! I know that it requires so much time to update blog, but keep doing it!)
  I’ll be happy to see you in my blog!)

  Diana Cloudlet
  http://www.dianacloudlet.com/  4 maart 2015

  De nieuwe planning ziet er leuk uit! Inderdaad veel variatie. En succes donderdag! Klinkt een beetje eng maar het zal waarschijnlijk wel goed meevallen 😉

  x AurélieLaat een reactie achter

CommentLuv badge