14 december 2015

We zitten alweer op de helft van de maand december en wauw wat gaat de tijd ontzettend snel! December is één van mijn favoriete maanden, vooral omdat december zo’n warme sfeer heeft. Kerstmis komt er ook bijna aan en daarna is het alweer oud en nieuw! Vandaag vertel ik hoe het op dit moment met mij gaat, want ik heb het aardig druk gehad. En ik heb gewoon zin om weer even bij te kletsen.

Hoe gaat het met mij?

Laten we maar meteen beginnen met het feit dat ik best wel mijn rust mis. Wauw de afgelopen twee a drie maanden heb ik het ontzettend druk gehad en de drukte is nog niet voorbij. Ik vind het heerlijk deze drukte en alle leuke dingen die ik heb gedaan en die er nog gaan komen, maar het is best wel vermoeiend soms. Ik ben zo’n persoon die minstens één avond in de week haar rust moet pakken. Doe ik dat niet? Eigen schuld, want dan word ik oververmoeid en is mijn humeur aan het eind van de week niet zo leuk. 
Maar hé, ik krijg er ook heel veel leuke dingen voor terug. Zo ben ik afgelopen zaterdag gezellig met een vriendin naar de kerstmarkt in Dordrecht geweest, zondag naar Soldaat van Oranje de musical geweest en is het volgende week weer heerlijk druk. 
Voor de rest gaat alles goed met mij. Ik werk vijf dagen in de week, blog nog steeds met heel veel plezier en kan enorm genieten van een avond in bed met Netflix aan. 
Bloggen
Bloggen maakt mij heel gelukkig, daar kan ik kort maar krachtig over zijn. Jammer genoeg heb ik het zo druk, dat ik amper de tijd heb om een avondje heerlijk blogjes te gaan liggen. Dit mis ik echt heel erg, want ik vind het heerlijk om met een kop koffie of een kop thee blogjes te gaan lezen en dan het liefste in bed. Gelukkig heb ik lekker vooruit gewerkt met mijn blog dat ik eindelijk aankomende week rustig de tijd heb om blogjes te lezen.
Met mijn blog zelf gaat het verrassend goed, ik weet niet wat het is maar de afgelopen weken heeft mijn blog een groeispurt gemaakt. De views blijven maar komen. Eerst dacht ik oh dat komt gewoon door een artikel dat de mensen aanspreekt. Maar dat is dus niet het geval. Het is in ieder geval heel tof om te zien en bovendien geeft het mij ook een goed gevoel.
Ik merk ook dat vooral de persoonlijke artikelen goed worden gelezen, vooral mijn Weight Watchers updates de laatste tijd. Ik blijf ook doorgaan met het schrijven van deze updates, want afvallen is en blijft lastig. 
Hoe gaat het met jou?

3 reacties

  14 december 2015

  Leuk om te horen dat het goed met je gaat, en ook je blog <3 super. De updates van weigth wacthers is inderdaad interessant om te lezen.  14 december 2015

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat!  14 december 2015

  Altijd fijn voor te lezen dat alles goed met je gaat 🙂
  Leuk dat je blog steeds groeit, maar je bent dan ook een toppertje!!
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge