16 november 2015

Wauw het is alweer maandag en het weekend is weer voorbij gevlogen. De herfst is nu ook echt aanwezig met haar windstormen, regen en koud weer. Ik vind de herfst wel wat hebben, zolang ik binnen ben en niet naar buiten moet haha. In deze update vertel ik hoe het met mij gaat, waar ik allemaal mee bezig ben en wat mij allemaal te wachten staat.

Hoe gaat het?

Het gaat goed met mij, meer kan ik er niet van maken haha. Nee het gaat serieus goed met mij, maar er zijn wel een aantal dingen die mij bezig houden. Zo ben ik drie weken geleden begonnen met de Weight Watchers omdat ik het zat was en ik wou er gewoon wat aan doen. Nu kan ik met trots vertellen dat ik 2,7 kilo kwijt ben. Ik eet gezond, ik drink veel water en dat helpt gewoon. Natuurlijk doe ik ook weleens ongezond eten, maar dag mag gewoon. Als ik dat niet had gemogen had ik het sowieso niet kunnen volhouden. 
Ouders 25 jaar getrouwd

14 december zijn mijn ouders 25 jaar getrouwd en dat gaan we 19 december vieren met een feestje waar allerlei mensen langskomen. We hebben ook een catering dus dat moet helemaal goed komen. Maar omdat mijn ouders al zolang getrouwd zijn ga ik wat leuks organiseren voor ze. Daar ga ik mij de komende weken even op focussen en ik kan het helaas niet op mijn blog vertellen want mijn lieve mama leest mijn blog ook. Sorry mama, je moet nog even wachten haha.
Mijn blog bestaat drie jaar!

Twee weken geleden kon je lezen dat mijn blog alweer drie jaar bestaat en wauw de tijd gaat echt snel wanneer je het naar je zin hebt. Om dat te vieren heb ik twee leuke winacties klaarstaan, waarvan de één vorige week online is gekomen. Klik hier als je wilt weten wat je kan winnen. De volgende winactie staat gepland voor aankomende donderdag en heeft te maken met beauty. 
Pakketjes

Vorige week had ik onwijs de behoefte om eens lekker te gaan shoppen. Alleen ik had echt geen tijd om te gaan winkelen dus heb ik mijzelf online eens uitgeleefd haha. Deze week komen er een aantal pakketjes binnen en ik kan haast niet wachten. Ik heb namelijk een grote bestelling geplaatst bij Kiko en bij Boozyshop.nl. 
Bloggen

Mijn volgers hebben een tijdje op één lijn gezeten, maar langzaam begint mijn blog weer te groeien en dat is altijd heel tof om te zien. Ik merk namelijk wel dat mijn bezoekersaantallen groeien en wauw ik ben daar super blij mee. Op zondag schrijf ik altijd al mijn artikelen voor die week en ik merk dat het mij rust geeft om te weten dat alles al geschreven is. 
Bloggen is en blijft mijn grootste hobby die er is en ik doe dit nog steeds met onwijs veel plezier. Ik vind het heerlijk om lekker te schrijven, foto’s te maken, blogs te lezen en veel inspiratie op te doen. Wat ik wel mis is dat ik niet meer elke dag blogs kan lezen omdat ik gewoon sowieso drie volle dagen weg ben, inclusief de avonden. Op donderdag en vrijdag kan ik wel blogs lezen, maar ik heb telkens het gevoel dat ik zoveel mis. Daar moet ik echt even een goed ritme in krijgen. Maar dat gaat helemaal goedkomen!
Zo ik heb weer even mijn hart gelucht en jullie even bijgepraat hoe het met mij gaat. 
Hoe gaat het met jou?

5 reacties

  16 november 2015

  Wow, super dat je blog al drie jaar bestaat en het steeds beter gaat met je volgersaantallen! 🙂  16 november 2015

  Wat fijn dat het zo goed met je gaat! Het is altijd leuk om te zien dat je volgers en bezoekersaantallen groeien. Wat leuk ook dat je je ouders vanwege hun trouwen gaat verrassen 🙂  16 november 2015

  super dat je blog ook weer groeit meid dat geeft je altijd veel nieuwe energie!  16 november 2015

  Wat een leuke dingen, gefeliciteerd met je ouders en met jouw blog!!  16 november 2015

  Leuk voor te horen dat het goed met je gaat, super dat je blog aan het groeien is 🙂
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge