14 september 2015

Vorige week donderdag had ik het helemaal gehad. Al weken irriteerde ik mij eraan en er moest nu gewoon verandering in komen. Ik heb het natuurlijk over mijn haar, want ik moest weer hoognodig naar de kapper toe. Dezelfde middag belde ik en de volgende ochtend (vrijdag) kon ik gelijk terecht. YAY blije Rosanne. 

Hierboven zie je nog mijn oude kapsel. Echt ik vind het heerlijk dat mijn haar wat langer aan het worden is, alleen dit zag er gewoon even niet meer uit. Ik had ook echt behoefte aan wat anders. 
Als ik naar de kapper ga, neem ik altijd een aantal foto’s mee van kapsels die ik leuk vind. Of als ik het ga verven, neem ik foto’s mee van de kleur die ik graag zou willen hebben. Deze keer ging ik eigenlijk alleen voor de puntjes, maar er kwam toch een heel leuk kapsel uit.
En dit is mijn nieuwe kapsel geworden yeeey! Wauw wat ben ik er blij mee zeg. Het lijkt misschien of er bijna niets is veranderd, want de lengte aan de achterkant is gewoon hetzelfde gebleven. Maaaar ik heb er weer lekker laagjes in laten knippen en de voorkant is ietsjes korter. 
Mijn soort van schuine pony is weer een beetje korter en staat weer goed bij de rest van mijn haar. Wanneer ik wat korter haar heb, krijg ik aardig wat slag en soms wat krullen in mijn haar. Dit is dan voornamelijk aan de onderkant en ik vind het speels staan. 
Ja ik ben er weer helemaal tevreden mee. Over een maandje laat ik mijn haar ook weer lekker verven en ik heb al een beetje een idee van wat ik wil. Dit hou ik nog even voor me, want ik ben onwijs wispelturig en kan zomaar voor iets anders gaan.
Wat vind jij van mijn nieuwe kapsel?

5 reacties

  14 september 2015

  Ik vind je nieuwe kaspel heel mooi geworden, laagjes vind ik zelf ook altijd het mooiste.  14 september 2015

  Weer lekker gezond ziet het eruit! Ik voel me altijd fris na een kappersbezoek. Al moet ik zeggen dat het van mij nooit zo kort mag worden, hihi! Er is best een stuk af! Het staat je erg mooi  14 september 2015

  Je kapsel ziet er heel mooi uit! Super 🙂  14 september 2015

  heel mooi je kapsel!
  altijd fijn gevoel na de kapper he

  liefs
  Karlien  14 september 2015

  Ziet er heel goed uit!<3Laat een reactie achter

CommentLuv badge