22 december 2014

Met het einde van het jaar in zicht, bedacht ik me dat ik een paar doelen voor mezelf heb gesteld. Zowel als persoonlijk gebied als op het gebied van bloggen. In dit artikeltje vertel ik wat mijn doelen zijn voor aankomend jaar. Ik heb zin in 2015 en ben er positief over. 

Blogdoelen
Vorig jaar november ben ik na anderhalf jaar gestopt te zijn met bloggen, weer met veel energie begonnen met bloggen. Nu meer dan een jaar later, heb ik dezelfde energie als toen. Ik hou van bloggen, ik doe het zo graag en met zoveel plezier. Afgelopen jaar heb ik onwijs veel geleerd en heb ik mezelf erg ontwikkelt. Niet alleen met het bloggen, maar ook met het fotograferen, het maken van looks noem maar op! Er zijn een aantal doelen die ik graag wil halen voor volgend jaar. 
De 500 volgers halen op mijn blog
Dit mogen er uiteraard meer zijn haha. Maar 500 vind ik een mooi en afgerond getal. Het zou zo gaaf zijn wanneer ik dit echt zie gebeuren. 
Een nieuwe lay-out 
De lay-out die ik nu heb vind ik nog steeds mooi, maar ik wil iets anders. Ik wil strakker gaan en meer neutraal. Ik kom vaak op blogjes die een prachtige lay-out hebben en dat hun logo er dan echt uit springt. Dat vind ik zo gaaf om te zien. Dus als jij iemand weet die hier goed mee is, of ben jij er goed mee? Let me know! 
Uitgenodigd worden voor events
Begrijp me niet verkeerd, dit is niet waar ik voor blog. Maar het lijkt me zo gaaf om een keer aanwezig te mogen zijn bij een event. Om andere bloggers te ontmoeten en heel die sfeer lijkt me gewoon geweldig.
Een nieuwe camera kopen
Toen ik vorig jaar de draad weer oppakte met bloggen, had ik een camera voor mezelf gekocht. Een camera die ik makkelijk begrijp. Maar ik wil meer! Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en wil hiervoor graag een nieuwe camera voor hebben. Sparen, sparen sparen!
Mijn blog omgooien
En dan bedoel ik inhoudelijk. Ik heb al heel lang vaste dagen waarop ik over vaste onderwerpen krijg. Deze maand heb ik stiekem iets heel anders gedaan en dat bevalt me prima. Ik ga een blogrooster maken voor het nieuwe jaar! Iets waar ik me goed bij voel en waarvan ik denk, ja dat is het!
Mezelf blijven ontwikkelen
Dit is een ding, wat ik altijd wel zou blijven doen. Ik zal altijd proberen om voor mezelf de beste artikelen te schrijven, de mooiste foto’s te maken en de prachtigste make-up looks. 
Persoonlijke doelen
Ik heb ook een aantal doelen op het persoonlijke gebied. Het afgelopen jaar heb ik best veel meegemaakt. Ik heb samengewoond zoals jullie misschien al weten, maar dat liep niet zo goed af. Hij was helaas niet trouw en ik heb er toen een punt achter gezet. Uiteindelijk ben ik hier zoveel sterker uitgekomen en ben ik trots op mezelf. 
10 kilo afvallen
Toen ik nog een relatie had, kreeg ik vaak te horen dat ik moest afvallen. En ik snap niet dat ik dat heb gepikt trouwens. Het maakte me namelijk onzeker. Maar dankzij hem ben ik wel mooi 10 kilo kwijt thank you! Maar ik wil meer. Ik zou zo graag met de zomer 10 kilo kwijt willen en met behulp van mijn moeder gaat dit zeker goed komen. 
Tijd voor mezelf nemen
Ik moet echt eens gaan accepteren dat ik geen super woman ben. Ik heb soms gewoon me time nodig. Ik heb ADHD en het is juist zo goed voor mij om sowieso twee keer in de week me time te nemen. Alleen heb ik hier de laatste tijd niet echt de tijd voor gehad helaas. Ik werk heel veel, run met alle liefde een blog, maar dan komt mijn migraine weer op en dan weet ik wel weer hoelaat het is. Gisteren heb ik namelijk weer een aanval gehad en heb heel de dag op bed gelegen onder de dekens. In het nieuwe jaar moet ik leren om grenzen te stellen.
Dingen accepteren zoals ze zijn
Ik ben soms een heel moeilijk persoon. Ik kan moeilijk dingen accepteren, wil graag gelijk hebben en alles moet gaan zoals ik het in mijn hoofd hebt. Gebeurd dat niet? Dan krijg ik storm in mijn hoofd zoals ik dat vroeger altijd zei. Ik moet gewoon accepteren dat het niet altijd zo kan gaan zoals ik gepland hebt. Lijstjes maken helpen mij zo erg hierin. 
Sparen!
Oké toen het net uit was, waren er periodes (ahum elke maand) dat ik honderd euro of zelfs wel meer uitgaf. Daar moet een stop op komen! Ik wil nog zoveel dingen kopen, lees een auto, nieuwe camera, maybe een laptop en het allerbelangrijkste ik wil het huis uit! Mijn moeder kan goed met geld omgaan en ik ga met haar een spaarplan maken, ik geef het toe ik ben echt shopverslaafd en kan me moeilijk inhouden. Maar in het nieuwe jaar gaat dit veranderen.
Dit zijn echt puntjes waar ik voor wil gaan in het nieuwe jaar.

Wat zijn jouw goede voornemens?

liefs x

18 reacties

  22 december 2014

  Heel erg mooie doelen! 500 volgers is inderdaad een mooi getal 😉 Succes!  22 december 2014

  Mooie doelen meid, goodluck, je kunt het!!  22 december 2014

  Wat een mooie doelen heb je gesteld. Gaat helemaal goed komen. Succes!  22 december 2014

  Mooie doelen! Dat ze allemaal maar mogen uitkomen! Vooral jezelf blijven ontwikkelen vind ik een hele mooie/waardevolle!  22 december 2014

  Mooie doelen! Ik weet zeker dat je alle doelen gaat behalen. Good lukc Rosanne ♥  22 december 2014

  Mooie doelen Rosanne! Die 500 volgers ga je zeker wel halen als je zo goed door gaat! Sparen is ook echt iets waar ik in 2015 beter moet gaan werken. Herken me zo in jouw verhaal, ik wil nog zoveel kopen en blijf maar uitgeven aan andere dingen haha  22 december 2014

  Mooie doelen. Hopelijk kun je ze allemaal behalen komend jaar!!  22 december 2014

  Wat een prachtige doelen heb je voor ogen en die 500 volgers ga je zeker halen hoor, wel meer dan dat! Oh dat accepteren herken ik ook, misschien ook iets om goed over na te denken bij mij!  22 december 2014

  Veel succes met het behalen van je doelen! Je hebt er een heel jaar voor, dus moet lukken 🙂  22 december 2014

  Mooie doelen heb je. Succes met het behalen daarvan, toi toi toi =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789  22 december 2014

  Mooie doelen! Ennuh verander de dingen die je niet kunt accepteren, maar accepteer ook de dingen die je niet kunt veranderen! Succes met het behalen van je doelen.  22 december 2014

  ooh echt leuke doelen
  en ik hoop dat je ze allemaal behaalt!

  liefs
  Karlien  22 december 2014

  Dat zijn een hele boel gave & leuke doelen!  22 december 2014

  erg mooie doelen meid gaat je vast lukken!  22 december 2014

  Super leuk om je doelen te lezen. Heel veel succes! Het lukt je vast en zeker!  22 december 2014

  Heel erg mooie doelen meid!
  Het gaat je zeker & vast lukken :)!
  D  23 december 2014

  Ik hoop dat je snel de 500 volgers bereikt 😉

  xx  30 december 2014

  Mooie doelen meid! Hopelijk realiseer je ze ook
  Fijne jaarwisseling…xLaat een reactie achter

CommentLuv badge