24 november 2014

Het is bijna december, de mooiste maand van het jaar. Nee grapje dat is juli al, want dan ben ik jarig haha. Nee ik ben dol op december, de lichtjes, de gezelligheid heel veel geurkaarsen aan. Ik word blij van de gezelligheid, ik heb ook leuke dingen op de planning staan en heb er onwijs veel zin in. Aan de titel te lezen ga je waarschijnlijk denken dat ik minder ga bloggen. Dat is helemaal niet zo, ik blijf gewoon dagelijks bloggen, maar dan geheel in het thema van de kerst en december. Ben je benieuwd geworden hoe de komende maand eruit gaat zien? Lees het artikel dan vooral verder.

Vanaf afgelopen woensdag was ik al goed ziek en vrijdag besloot ik om thuis te blijven. De rest van het weekend had ik ook vrij en opeens bam zomaar uit het niets kwamen er allerlei goeie ideeën in mijn hoofdje. Toen mijn zusje ook nog eens met een masteridee kwam, kon mijn weekend niet meer stuk. Ik ging gelijk een blogrooster, naja rooster, een thema plannen rondom de kerst. Want er komen nog elke dag artikelen online op la blog, alleen dan met een kerst tintje.

Makeup looks

Zoals je weet komt er elke dinsdag een tutorial, FOTD, Before And After, noem maar op online. Dat gaat gewoon door, alleen in plaats van random looks te maken, ga ik allemaal kerstlooks maken. Van het weekend heb ik al een leukerd gemaakt met pigmenten rode lipjes noem maar op. Ik ga niet teveel verklappen hihi. Maar daar beginnen we december mee. Na kerst maak ik een paar inspired new years looks, zodat jullie inspiratie op kunnen doen voor oud en nieuw.
Tags, random stuff.

Ik ben dol op tags, ik vul ze dan ook regelmatig in. Maar in december draait het allemaal om de kerst, waarom ik dol ben op de kerst, wat ik het liefste aantrek met kerst noem maar op. De tags hebben ook een christmas randje. 
Er komen niet alleen maar tags op mijn blog hoor gedurende maand december haha, nee de normale makeup reviews blijven erop staan en andere beauty, lifestyle dingen. Ik wil zo graag vertellen waar ik over ga bloggen haha, maar dan is het geen verassing meer dus ik hou het nog even voor me. Het worden in ieder geval hele leuke artikelen, ik heb er echt zin in.
Video’s

Mijn zusje kwam van het weekend mijn kamer binnenlopen en zei; Roos, waarom ga je niet aan vlogmas meedoen? Bam, geweldig idee, love it. Ik de spelregels wel een beetje breken, want elke dag vloggen lukt niet vanwege mijn werk. Ik werk vijf a zes dagen in de week en ook nog eens op verschillende tijden. Maar ik ga vijf dagen in de week vloggen. Op mijn Youtubekanaal komen alle vlogs te staan, dus als je benieuwd ben naar mijn leven, vanaf 1 december kan je de vlogs bekijken.  
De maand december staat Rosanne van Dierenn geheel in het thema van de kerst en de gezelligheid. Het beloofd een gezellige en vrolijke maand te worden ik heb er in ieder geval heeeel veeel zin in hihi.
Fijne week allemaal! 
liefs x

21 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge