21 september 2015

Vorige week heb ik een leuke maar ook vooral drukke week gehad. En deze week zal ik ook weinig rustmomentje hebben, maar het is voor het goede doel. Want over minder dan een maand zit ik gewoon in Londen YAY! Wishlist volgt snel hihi. Vandaag vertel ik je hoe het met mij gaat.
Bloggen

Met mijn blog gaat het goed. Mijn ritme heb ik weer helemaal teruggekregen na zo’n twee maanden tijd. En wauw wat voelt dat fijn zeg! Ik kan me nu ook eindelijk weer helemaal focussen op het bloggen. Wel merk ik dat wanneer je fulltime werk, je niet altijd tijd heb om te bloggen. Daarom zorg ik altijd dat ik op zondag lekker artikels kan schrijven, zodat ik doordeweeks ook eens lekker kan ontspannen na mijn werk. 
Er komen ook een aantal hele leuke artikels aan die deze week en volgende week online komen. Ik merk dat ik enorm veel inspiratie heb en hoe kan ik dat nou anders uiten door lekker te gaan schrijven voor mijn blog?
Happy zijn

Ik ben een vrolijk persoon die negen van de tien keer blij is. Op dit moment heb ik super veel zin in Londen, ik kan haast niet wachten. Ik neem zo min mogelijk mee en kom uiteraard terug met een koffer vol nieuwe items. 
Oké het weer vind ik niet zo, maar het heeft wel wat. Lekker de kaarsjes aandoen, onder mijn dekentje liggen en lekker bloggen of Netflix kijken met een grote kop thee erbij. Dat vind ik altijd zo fijn om te doen en de gedachte eraan maak mij gewoon spontaan vrolijk. 
Werken

Op mijn werk gaat het gelukkig ook goed en ik heb het er nog steeds erg naar mijn zin. Vandaag en dinsdag heb ik een middag/avond dienst en de rest van de week werk ik van 9 uur tot kwart over 5. Vrijdag werk ik deze keer tot 1 uur omdat ik met mijn moeder s’middags ergens heen ga, waar ik snel meer over vertel. Ik vind de avonddiensten altijd prettig om te werken, maar ik merk gewoon dat als ik om 10 uur thuis kom ik moe ben en gelijk naar bed wil gaan. Daarom kan ik doordeweeks alleen op woensdag, donderdag en vrijdag bloggen. Maar ik kan op deze manier wel lekker geld verdienen voor mijn toekomst.
Ja het gaat goed met mij en daar ben ik blij om. Hoe gaat het met jou?

7 reacties

  21 september 2015

  wat fijn dat het zo goed met je gaat en dat je je ritme weer helemaal hebt hervonden!  21 september 2015

  Fijn dat het goed gaat met je. Ook leuk dat je een full time baan heb, top!  21 september 2015

  Leuke update! Gelukkig voel je je weer helemaal back on track! Bikkel!  21 september 2015

  Wat een fijne, positieve post! Vind het ook leuk dat je een draai geeft aan iets niets zo leuk, zoals het slechte weer!  21 september 2015

  Wat fijn dat je je weer zo goed voelt!  21 september 2015

  Ik schrijf ook altijd mijn artikelen op zondag; en daarnaast plan ik mijn social media berichten ook in op zondag. Zo hoef ik doordeweeks niks meer te doen. Heerlijk!  21 september 2015

  Wat leuk voor te lezen dat het goed met je gaat, en dat je het naar je zin hebt op je werk 🙂
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge