11 januari 2016

Mijn eerste persoonlijke update in 2016 is een feit! Als je mijn blog al wat langer volgt dan vandaag, dan weet je dat er regelmatig persoonlijke updates online komen. Ik vind het fijn om jullie te vertellen wat mij allemaal bezig houd. Ook vandaag klets ik er lekker op los en vertel ik wat er allemaal in mijn hoofd afspeelt.

Bloggen
Vorig jaar september ongeveer heb ik het bloggen weer helemaal herontdekt. Ik vind bloggen heerlijk om te doen en heb het altijd al met veel plezier gedaan, maar vorig jaar was ik aan het bloggen op  de automatische piloot. Eind vorig jaar kwam daar verandering in want ik nam zelf weer de leiding over mijn blog. Mijn automatische piloot werd uitgezet en ik was weer bewust aan het bloggen. 
Nu het 2016 is heb ik besloten om wat dingen te gaan veranderen op www.rosannevandierenn.nl. De grootste stap is dat ik mijn blog wil gaan laten verhuizen naar WordPress, maar ik ben zo bang dat ik alles kwijt ga raken. Daarom durf ik het nog niet zo heel goed, maar ik wil het wel onwijs graag. Daarom vroeg ik mij af of iemand mij hiermee kan helpen, uiteraard tegen een vergoeding. Stuur mij een mailtje als je mij wilt helpen en ik ben je voor eeuwig dankbaar! (rosannevandierenn@hotmail.com). 
Voor de rest ben ik ook bezig om mijn fotografie skills naar een hoger niveau te brengen. Voorheen was ik met de eerste foto ronde al happy dat er bruikbare foto’s tussen zaten, nu wis ik alles en doe ik het gewoon nog een keer. En ik merk wel dat mijn foto’s steeds beter worden. 
De komende weken komen er hele leuke artikelen online. Het liefste zou ik alles nu al online gooien, haha maar ik moet geduld hebben. Dit jaar word echt mijn jaar en ik ga weer heel veel liefde en plezier in mijn blog steken.
Afvallen
Nog steeds ben ik bezig met de Weight Watchers en het gaat nog steeds heel goed. Oké ik had met oud en nieuw een kleine tegenvaller, maar hé ik moet ook plezier hebben in eten en soms mag je best eens cheaten. Woensdag ga ik weer naar de cursus toe en ik ben erg benieuwd of ik ben afgevallen, met een paar gram ben ik al tevreden maar een kilo zou helemaal geweldig zijn.
Soms vind ik het wel lastig hoor het afvallen en opletten met wat je eet. Maar het is voor een goed doel en uiteindelijk zal ik er heel blij mee zijn. Ik heb nu alleen een dipje en daar ga ik zo snel mogelijk uitkomen, want ik word wel heel gelukkig van de veranderingen die ik zie.
Voor de rest gaat het goed met mij, zoals altijd eigenlijk haha. Ik heb hele leuke dingen op de planning staan, zo ga ik zondag uiteten en bowlen. Volgende week vrijdag heb ik een date met Rachel en gaan we lekker uiteten. Ik heb nog een beautymiddag op de planning staan, dus ik ben lekker druk bezig. Heerlijk! 
Ga jij nog wat leuks doen deze maand?

8 reacties

  11 januari 2016

  Wat fijn dat Weight Watchers nog steeds zo goed gaat <3.


  11 januari 2016

  Ik kom steeds dichter bij mijn doel en dat geeft een super gevoel!  11 januari 2016

  Wat fijn dat je nog steeds zo goed bezig bent met alles <3 topper


  11 januari 2016

  ❤❤❤  11 januari 2016

  Super om te lezen dat het zo goed gaat! 🙂  11 januari 2016

  Wat fijn dat je zo goed bezig bent! WordPress vind ik wel heel fijn, alleen heb ik totaal geen verstand van blogger en hoe je het van daaruit overzet. Misschien dat je je host om hulp kunt vragen? Daar weten ze het antwoord denk ik wel!


  11 januari 2016

  Oeh dat is een goed idee! Ik ga ermee aan de slag.  11 januari 2016

  Fijn dat voor te lezen dat je nog steeds goed bezig bent met alles, ik wil ook mijn blog verhuizen naar WordPress maar ben ook bang dat ik alles ga kwijt geraken dus blijf ik gewoon bij blogger 🙂
  XLaat een reactie achter

CommentLuv badge