1 februari 2016

In oktober ben ik begonnen met de Weight Watchers, omdat ik het zat was om te dik te zijn. Ik was in korte tijd flink wat aangekomen en ik heb bijna 90 kilo gewogen. Ik besefte dat als ik zo zou doorgaan met ongezond eten en alles dat ik niet gezond oud zou worden. En bovendien ik voelde mij niet fijn, was snel moe en voelde mij totaal niet fit. Vandaag vertel ik hoe het nu gaat met de Weight Watchers en laat ik zien hoe de veranderingen tot nu toe zijn.

Nou laten we allereerst beginnen met deze foto’s waar je duidelijk zie dat ik een plofkop heb. Deze foto’s zijn in september en oktober genomen en wauw ik kan niet geloven dat ik zo’n dik hoofd had. Het voordeel van foto’s maken is dat je door de maanden heen echt verschil gaat zien. 
Ik ben nu ruim vier maanden bezig met de Weight Wachters en in het begin was het echt even slikken. Om af te vallen moet je natuurlijk je eetpatroon omgooien, maar eigenlijk is het gewoon je leefstijl omgooien. Ik echt ongezond. Pizza’s, vette broodjes en wijn gingen er graag in. Nu moet ik zeggen dat ik het nog steeds eet, maar met mate. Eet ik een pizza op zaterdag? Dan eet ik zondag wat lichter, zo compenseer ik het een beetje.
Als je wilt gaan afvallen ga dan alsjeblieft niet alle lekkere dingen uit je leven bannen, want zo gaat het je toch niet lukken. Op een gegeven moment gaat dat fout en ga je los met alle lekker dingen. Probeer een balans te vinden. Soms is het echt niet erg om een reep chocola naar binnen te werken, maar ga dat niet elke dag doen. En ga je absoluut niet schuldig voelen om een pizza te gaan eten, want je moet er dan juist van genieten. 
Op deze manier ben ik al ongeveer acht kilo afgevallen in vier maanden tijd. Het gaat niet super snel, maar ik doe het lekker rustig aan. In april/mei, wil ik graag 17 kilo kwijt zijn en op deze manier gaat het mij ook zeker lukken! 
Op dit moment zie ik er zo uit. Mijn plofkop is weg, mijn gezicht is een stuk slanker en ik voel mij op dit moment heerlijk. Er gaat nog 9 kilo af en dan ben ik helemaal happy. 
Nog geen vier maanden geleden zag ik er een stuk voller uit in mijn gezicht. Ik kan daarom ook haast niet geloven dat ik dat ben op de onderste foto’s. Je ziet echt goed dat ik ben afgevallen, maar in de spiegel zie ik het nog niet zo heel goed. Ik krijg regelmatig leuke complimentjes en dat doet mij goed. Maar ik doe dit niet voor anderen, afvallen doe ik echt omdat ik het wil en gezond oud wil worden.
Zal ik meer van zulke artikelen gaan plaatsen?

9 reacties

  1 februari 2016

  Nou nou plofkop hihi, wat een benaming. Je bent goed bezig meid en zet zeker door 🙂  1 februari 2016

  Wat ben je ontzettend goed bezig! Lekker op je eigen tempo, want volgens mij als je in een keer te snel afvalt werkt alleen maar averechts xx Liefs  1 februari 2016

  Wat een goed resultaat rosanne!  1 februari 2016

  wauw je gaat echt de goede kant op mop you can do this! X  1 februari 2016

  Je ziet inderdaad goed verschil! Maar je hoeft echt niet te zeggen dat je een plofkop had, want ook toen zag je er prachtig uit!  1 februari 2016

  Wat ben je goed bezig! <3  1 februari 2016

  Plofkop haha, ben je helemaal niet. Je bent een prachtige dame. Je bent goed bezig meid !  1 februari 2016

  Wauw je bent echt veel afgevallen! Plofkop is niet zo lief om over jezelf te zeggen en zo zie ik je ook niet 🙂  3 februari 2016

  Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik je een mooie meid vind, met of zonder die kilo's. Verder vind ik het natuurlijk fijn om te lezen dat je je beter in je vel voelt, dat is het belangrijkste. Acht kilo op vier maanden tijd is echt niet slecht hoor. Soms gaat het beter iets trager en blijft het er ook écht af. En zoals je zegt mag je niet al het lekkers uit je leven bannen want zo hou je het gewoon niet vol. Ik ben op zes maanden tijd ook 'maar' negen kilo afgevallen, maar dat komt omdat ik nog wil genieten van lekker eten. Als ik te streng ben loopt het helemaal mis. Ik wens je nog veel succes! XLaat een reactie achter

CommentLuv badge