24 april 2015

Toen ik vorige week weer eens in de Etos was, viel mijn oog op een hele lekkere parfum. Bij de Etos was Guess Seductive 75 ml voor maar € 15,50 te koop. Ik kon mijn ogen niet geloven en nam hem gelijk mee naar huis.

De laatste tijd is mijn liefde voor parfums steeds groter geworden. Ik kon deze actie dan ook niet weerstaan en ik was er heel benieuwd naar.
De parfum zit in een grote verpakking en die ziet er mooi uit.
Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten vermeld.
Wanneer ik de parfum uit de verpakking haal, valt me gelijk op hoe chic hij eruit ziet. Om het flesje zit een hangertje met de naam van de parfum. Leuk detail! Check trouwens het printje wat op de bodem verwerkt is, hoe cute!
Dan gaan we over naar de geur. Dit zijn de noten die in de parfum zitten:
Top: bergamot, zwarte bes en peer
Hart: oranjebloesem, jasmijn en iris
Basis: vanille olibanum en kasjmierhout 

Je zou misschien denken dat dit een frisse geur is, maar dat is hij niet. Het is zware geur, maar niet zo zwaar dat hij overheerst. Ik zou de geur omschrijven als een warme geur waar je spontaan vrolijk van wordt. Daarnaast ruik ik de vanille die in de parfum verwerkt zit, maar het is niet heel sterk waardoor het een hele fijne geur is. 
Deze geur is geschikt om overdag te dragen. Ben je niet zo van de zware geuren, dan zou ik hem overslaan. De geur blijft lang hangen, maar vervaagt gedurende dag wel. Ja dit is een absolute aanrader! 
– Eau de Toilette 30 ml € 32,50
– Eau de Toilette 50 ml € 42,50
– Eau de Toilette 75 ml € 52,50
Lijkt dit jou een lekkere geur?

7 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge