25 december 2013

Hello sweeties.
Gisteren zou ik eigenlijk mijn tweede deel van mijn shoplog plaatsen plus nog een review over een nieuw product. Helaas kwam het er gewoon niet van, want mijn oma was jarig en daar gingen we gezellig naar toe en nog een hapje gegeten. En toen ik eenmaal thuis kwam kon ik eigenlijk geen mooie foto’s meer maken. Nu ga ik dat morgen proberen te doen. 

Ik had een tijdje geleden een outfit voor jullie geplaatst maar daar had ik mezelf er niet bij opgezet, aangezien ik een camera heb die hele slechte foto’s maakt. Nu ga ik waarschijnlijk een nieuwe kopen die wel mooie foto’s maakt. Maar omdat het kerst is wil ik toch voor jullie een outfit plaatsen, dus heb ik een foto gemaakt met mijn telefoon (sorry voor de kwaliteit)

Benieuwd hoe mijn outfit eruit ziet? Lees dan snel verder.

Eerste kerstdag heb ik gezellig bij mijn ouders gevierd samen met mijn vriend en nog vrienden van mijn ouders. Het was heel gezellig maar daar ga ik donderdag uitgebreid over verder met bijpassende foto’s.


Maar goed deze foto heb ik gemaakt bij mijn ouders thuis, die hebben zo’n heerlijke grote spiegel waar je goed je outfit kan fotograferen. De spiegel is zelfs zo groot dat je mijn sloffen kan bewonderen haha.

Ik heb vandaag gekozen voor een jurkje met bloemetjes print aan de bovenkant. Ik vind dit altijd zo’n schattig jurkje dus ik wou hem aantrekken met de kerst. 
Wat vinden jullie van mijn outfit? En zal ik vaker een outfit voor jullie plaatsen?
Hoe was jullie dag trouwens:) 
xxx

3 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge