4 juli 2014

Was ik gisteren nog helemaal in paniek omdat ik mijn OV kaart kwijt was (ben ik nog steeds). Ben ik nu blij omdat het heerlijk weer is. Vanochtend ben ik naar de kapper geweest en is mijn haar weer helemaal in model geknipt. Daarna ging ik gelijk door naar de schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen weer eens mooi te maken. Heerlijke ontspanning was dat dus. Vanavond moet ik weer een paar uurtjes werken en dan is het voor mij lekker weekend. 
Vorige week maandag kwam Rachel een middagje bij mij langs, om even bij te kletsen. We hebben toen een video gemaakt, en een aantal outfit foto’s. Vandaag wil ik mijn outfit graag met je delen. Kijk je mee?

De afgelopen weken waren heel hectisch voor mij. Er gebeuren soms dingen in je leven die gewoon echt niet leuk zijn. Hier ga ik vandaag niet teveel over vertellen, want dat ga ik zondag doen. Rachel ken ik al jaren en ze kent me als geen ander. Niet zo heel gek dat ze ook een onwijs goede vriendin van me is. Ze weet dat door de dingen die zijn gebeurt, ik niet lekker in mijn vel zat. Ze kwam daarom naar me toe om me op te vrolijken en me weer te laten lachen. Geloof me dat is gelukt.

Vorige week kon je ook al een outfit op mijn blog spotten en vandaag doen we er gewoon nog één. Ik heb een eigen stijl en draag wat ik leuk vind en waar ik me lekker in voel. Dat groene jurkje dat ik aan hebt, is ook echt een lievelings item van mij. Gecombineerd met oranje of rode lippen, en bam je hebt een leuke outfit.
De foto’s zijn gemaakt bij een schattig huisje en een soort van meertje. Ik zie trouwens dat ik verschillende kleuren blond heb in mijn haar haha.

De lipstick die ik op heb is van Kate Moss. Hier komt natuurlijk snel een review over.

De ketting die ik om heb is van H&M. De prijs weet ik niet precies meer, maar was met korting volgens mij € 10,00. Valt mee dus.

Mijn koraalkleurige nageltjes.

Het jurkje dat ik aan heb is eigenlijk geen jurkje. Het is een strandtuniek. Maar daar heb ik maling aan en draag het gewoon als jurkje.

Het touwtje doe ik altijd rond mijn middel en het jurkje doe ik er ietsjes overheen. Zo krijg je een speels effect. Ik heb trouwens mijn zwarte birkie’s aan.

Klop klop wie is daar?

Ja het was een hele geslaagde middag met Rachel, we hebben veel gelachen. Ik ben blij dat ik zo’n vriendschap heb met Rachel. 
Wat vinden jullie van mijn outfit?
liefs x

23 reacties

  4 juli 2014

  Ah je bent een schat! heel erg leuke post heb je ervan gemaakt! je ziet er super uit liefs x  4 juli 2014

  Mooie outfit, dat groene kleedje staat je heel leuk! Ook fijn om te lezen dat je vriendschap met Rachel zo bijzonder is πŸ™‚ x  4 juli 2014

  Je ziet er prachtig uit!!!! Dat groene staat erg leuk met je rode lippenstick . Lekkerding!!!  4 juli 2014

  Wat een prachtige outfit, staat je super leuk! <3  4 juli 2014

  Groen staat je geweldig!
  Oehh… Die rode lipstick staat je prachtig!
  Je haar is super mooi! X  4 juli 2014

  Super leuke combi! x  4 juli 2014

  hey meis! heerlijk is dat als een vriendin je weer kan laten lachen in een minder goede periode! je hebt ze dan ook echt even nodig! ook een knuffel van mij (virtueel) om je sterkte te wensen meis! Na regen komt gelukkig altijd weer zonneschijn! clichΓ© maar waar! hele mooie outfit trouwens en je haar is leuk zo!  4 juli 2014

  Leuke foto's en outfit meid! Wat fijn ook dat Rachel je even kwam opvrolijken, superlief van haar! πŸ™‚  4 juli 2014

  Oh wat een mooie foto's! Ik vind die kleur groen je heel leuk staan!  4 juli 2014

  Duimpje omhoog voor de foto's en je rode lippen! πŸ™‚ Liefs  4 juli 2014

  Leuke outfit, je bent een mooi meisje! πŸ™‚  4 juli 2014

  Erg leuke outfit! Die groene kleur staat je prachtig! x  4 juli 2014

  erg leuke outfit β™₯ staat je onwijs goed.!  4 juli 2014

  Je ov kwijt?! pfff that sucks ik zou ook in paniek zijn πŸ™ erg leuke foto;s heb je gemaakt! ik vind het altijd lastig om foto;s van mezelf te maken met een outfit laatst wel een ootd erop gezet maar dan word ik toch weer onzker wil het wel vaker gaan doen!  4 juli 2014

  Supermooie outfit en foto's! en je hebt geluk met zo'n vriendin, gelukkig heb ik die ook! πŸ˜€ Leuk om een blogger te zien die niet superdun is! Zelf ben ik dit ook niet en het is leuk zo inspiratie op te doen, je ziet er erg mooi uit meid!
  Liefs, Ypie  4 juli 2014

  Toffe foto's πŸ™‚ Ik vind het leuk om jouw blog en die van Rachel te lezen :)!  5 juli 2014

  die kleur staat je heel goed!  5 juli 2014

  Hele leuke foto's!
  Je ziet er weer goed uit meid πŸ˜‰

  Liefs
  Karlien  5 juli 2014

  Wat zie je er goed uit! En wat is die kleur groen prachtig, heel erg mooi!  6 juli 2014

  Leuke outfit!!  6 juli 2014

  Prachtige outfit! Staat je super πŸ™‚  6 juli 2014

  Wat bof je met zo'n lieve vriendin πŸ™‚ Ik hoop dat jullie een gezellig dagje samen hadden πŸ™‚ Je jurkje is onwijs mooi! En die lipstick staat je geweldig xo  6 juli 2014

  Groen staat je goed! Gelukkig dat je zo vriendin heb die je weet op te vrolijken. Sterkte meid! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.comLaat een reactie achter

CommentLuv badge