4 februari 2014

Vandaag heb ik weer eens een ooglook voor jullie. Ik had zin in hele andere kleuren dan dat ik normaal draag. Ik dacht laat ik eens gek doen, en maak een ooglook met roze en zwart. Ik moet zeggen hij is best goed gelukt. 
Voor de rest heb ik mijn huisje even schoongemaakt en opgeruimd. Maandag begint mijn stage namelijk en dan heb ik er amper tijd voor. Morgen heb ik nog een gesprekje met mijn stage, en even de formulieren inlaten vullen, en dan begint mijn stage eindelijk. Ik heb er ontzettend veel zin in!
Kijken jullie mee naar hoe ik deze ooglook heb gemaakt?

Allereerst heb ik mijn eyeshadow basis van Essence opgebracht. Dit zorgt ervoor dat de kleuren mooier uitkomen en langer blijven zitten. Vervolgens heb ik eerst heel mijn ooglid bedekt met witte oogschaduw, zodat het roze er mooi uitspringt.

Bij stap 2 heb ik een roze kleur gepakt van een palette van de Action. Deze heb ik al een tijd en volgens mij verkopen ze niet meer zo’n groot palette. Ik heb met deze roze kleur de helft van mijn ogen bedekt. Zodat je in mijn ooghoeken en nog een klein stukje op mijn ooglid, de witte kleur kan zien.
Bij stap 3 pak ik een zwarte oogschaduw met veel pigmentatie. Zodra je dat hebt opgedaan, kan je gaan blenden waar jij het nodig vind. Ik heb mijn zwarte oogschaduw goed geblend, zodat ik een zo mooi mogelijk effect krijg. Hieronder kan je zien hoe en waar ik hem heb opgebracht. 
Vervolgens doe je eyeliner en mascara op om je look helemaal af te maken. Als het goed is heb je dan deze mooie look gecreΓ«erd. Het is helemaal niet zo moeilijk om te maken.
Deze producten heb ik gebruikt voor deze ooglook. Ik heb de middelste kleur roze gebruikt.

Wat vinden jullie van deze ooglook? En zou je hem zelf ook willen maken? Laat het me dan weten.
liefs x

23 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge