1 juli 2014

Wanneer dit artikel online komt, ben ik alweer eventjes aan het werk. Vanavond om zeven uur hoop ik weer klaar te zijn met werken. Ik vind het heerlijk om te kunnen werken, want ik ken mezelf. Als ik een lange periode thuis ben ga ik me vervelen. Ik hou van het afwisselende werk bij de Mac. Geen vaste werktijden, gewoon verschillend. 
Vandaag heb ik weer een ooglook foto tutorial voor je. Deze keer heb ik een hele simpele look gemaakt, die iedereen zo kan maken. 
Benieuwd naar de look die ik gemaakt hebt? Lees dan snel verder.

Wauw het was wel weer wennen om een look te maken in mijn eigen slaapkamer. Mijn belichting is hier ook anders, dus daar moest ik even goed op inspelen. 
Toen ik afgelopen dinsdag in Amsterdam was, kocht ik een paar prachtige roze sieraden. Ik wou graag een look maken gecombineerd met deze sieraden. Oftewel het werd een roze en zachte look. De kleuren Dust, Buzz en Liar heb ik gebruikt uit het neppe Naked 3 palette van Ebay.

Ik begin uiteraard met een oogschaduwbasis. Vervolgens breng ik het Jumbo Eye Pencil in de kleur Milk aan op mijn bewegend ooglid. Dit doe ik zodat de kleuren er straks uitspringen. 

De kleur Dust gaat als eerste op mijn bewegend ooglid.

Dit is een mooie lichte maar sprankelende kleur. 

Vervolgens ga ik aan de slag met de kleur Buzz.
En de kleur Liar.
Buzz breng ik aan tot de helft van mijn bewegend ooglid en Liar breng ik aan in mijn crease. 
Nu nog even alles goed blenden.
Ik breng wat eyeliner en mascara aan. De kleur Buzz en Liar doe ik onder mijn ogen, samen met een grijze oogpotlood. En tadaaa mijn look is zo goed als af.

Het is een mooie maar vooral zachte look geworden. Op mijn lippen heb ik Please Me van MAC op.

En van dichtbij ziet de look er zo uit. 

Ik vind dat mijn look heel mooi past bij mijn sieraden van Forever 21.

Het is vooral een hele draagbare look geworden, die je zowel overdag als s’avonds kan dragen. 
Wat vind jij van deze look? 
liefs x

30 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge