6 januari 2015

Het is weer dinsdag en dat betekent een geheel nieuwe look. Deze keer heb ik een foto tutorial voor jullie gemaakt met paarse en gouden kleuren. Ik ben dol op deze combinatie en het werd weer eens tijd om er een mooie look mee te maken. Benieuwd naar mijn look? Kijk dan zeker verder.

Voor de look heb ik gebruikt gemaakt van bovenstaande producten. Ik heb een paarse kleur gebruikt uit het Vintage Romance palette van Sleek. Je kan in principe elke paarse kleur gebruiken voor deze look. Ik heb een gouden kleur gebruikt uit een palette van Make Up Revolution. Binnenkort komt hier meer over op mijn blog. Mijn foundation is van Benefit en ik heb Velvet Teddy gebruikt op mijn lippen. 
Allereerst heb ik een primer gebruikt om ervoor te zorgen dat mijn oogschaduw de hele dag blijft zitten. Daarna heb ik een witte oogschaduw gebruikt als basis. 
Vervolgens pakte ik de gouden kleur uit het Make Up Revolution erbij en breng ik aan op mijn bewegend ooglid. 
Nu is het tijd om met paars te werken. Je kan elke paarse kleur gebruiken die je maar wilt, ik heb gekozen voor deze. Ik breng hem aan in mijn crease en aan de buitenkant van mijn ooglid. 
Ik blend alles goed met elkaar, zodat de kleuren mooi overlopen in elkaar. Dan breng ik mijn eyeliner en mascara aan. Met dezelfde kwast waarmee ik de paarse kleur heb aangebracht, maak ik nog een lijntje onder mijn oog. Dit blend ik ook weer uit. En dan is mijn ooglook zo goed als klaar.
Ik breng Velvet Teddy aan op mijn lippen, breng een mooie blush van Flormar aan en contour mijn gezicht lichtjes.
Met mijn ogen dicht ziet mijn ooglook er zo uit. Ik vind het een mooie look geworden en ben er echt trots op. 
Wat vind jij van deze look? 
liefs x

18 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge