6 mei 2014

Vandaag is het weer tijd voor een ooglook foto tutorial. Ik had opeens weer zin om met paars te gaan werken. Ik spitte mijn collectie palettes door, en kwam uit op het Aqua palette van Sleek. Ik zag dat ik twee kleuren paars nog helemaal niet gebruikt had. Daar moest snel verandering in komen. Ook heb ik de kleur geel gebruikt uit het palette.
Kijk je mee hoe ik de look heb gemaakt?

Voor mijn look heb ik gebruikt gemaakt van de volgende producten:
– Oogschaduw basis van Catrice
– Mascara van Catrice
– Eyeliner van Catrice
– De zwarte, lichtpaarse, donkerpaarse en witte oogschaduw van het Aqua palette.

Uiteraard begon ik weer met een oogschaduw basis. Maar deze keer niet van Essence maar van Catrice. Met een dun kwastje zette ik een lijntje in mijn arcadeboog. 

De lichte kleur paars breng ik aan op mijn ooglid. Als je zo kijkt lijkt het helemaal geen lichte kleur, maar in verhouding met mijn andere kleuren weer wel.

Dit zijn eigenlijk twee stappen in 1. Met een zwarte oogpotlood zette ik de zwarte rand nog wat meer aan. Zomenteen zie je daar niet veel meer van, want ik ga zo alles blenden. De donkerkleurige paars bracht ik aan in mijn buitenste ooghoek. Ook deed ik hem lichtjes over het zwarte lijntje heen.

Met mijn blendingskwast ging ik de boel goed blenden. Zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. 

Met een kwastje bracht ik ook nog lichtjes witte oogschaduw aan in het midden van mijn ooglid. Op deze manier springt mijn look er echt uit.

Dezelfde kleur wit breng ik ook nog aan over het zwarte/paarse lijntje. Nog even de kleuren goed blenden. De zwarte kleur van de oogpotlood is nu ook vervaagd.

Lichtjes breng ik een dun geel lijntje aan onder mijn onderste waterlijn. En highlighter onder mijn wenkbrauwbot. 

Ik maak een mooi eyeliner lijntje en ik breng wat mascara aan. Ook heb ik nog witte oogpotlood op mijn waterlijn aangebracht. Na dit allemaal te hebben gedaan, is mijn look zo goed als af.

Hier zie je de ooglook dichtbij. 

Dit is trouwens wat ik bedoelde met de witte oogschaduw. Je ziet dat mijn look er echt uitspringt. 

Uiteraard heb ik nog een full-face foto. Ik heb een koraalkleurige lipstick op van Barry M. Ik wou dat de look wel zacht bleef. 

Ik ben blij met hoe de look is geworden. Het is een draagbare look voor overdag. 
Wat vinden jullie van deze tutorial? En wat voor look zouden jullie nog graag willen zien?
liefs x

28 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge