22 april 2014

We moeten er weer aan geloven, de werkweek is weer begonnen. Gelukkig voor mij hoef ik maar drie dagen want vrijdag ben ik alweer lekker vrij. Toch voelt vandaag als een maandag en niet als een dinsdag zo raar!
Laatst had ik zin om met mijn pigment potjes te spelen, en daar uiteindelijk een look mee te creΓ«ren. Eerst wou ik een zo niet draagbare look maken, en dat was ook dan de bedoeling. Maar nu ik de look terug zie op de foto’s, denk ja waarom kan ik het niet gewoon dragen? Want het is eigenlijk een lieve zachte look geworden. 
Benieuwd hoe ik deze look heb gemaakt? Kijk dan snel verder.

Als je mij op Instagram volgt, ben je een foto tegengekomen met mijn 60 pigment potjes. Daarvan heb ik er maar liefst zeven van gebruikt. Ja ik wou zoveel mogelijk combineren, van mat naar glans en van glans naar glitter. Het is allemaal in mijn look verwerkt. 

Je ziet hier al de pigment kleuren die ik gebruikt hebt. Heel stom ik dacht dat ik ze op volgorde had gezet, maar nee dat is niet zo. De laatste van de bovenste rij moet naast de witte staan. Maar don’t worry, ik zal de kleuren bij elke stap noemen die ik heb gebruikt. Oh en alle kleuren heb ik nat aangebracht, omdat droog bijna niet te doen is. Want dan krijg je een aardige fall-out.

Hier zie ik ook dat ik een stapje heb overgeslagen, maar dit is een makkelijke stap. Ik begin zoals altijd met mijn oogschaduw basis van Essence. Vervolgens pak ik het witte en het soort van bruine potje erbij. De witte breng ik op mijn gehele bewegend ooglid aan, en de bruine in mijn arcadeboog.

Dan pak ik de oranje/koraalkleurige pigment erbij, en breng ik aan op het binnenste deel van mijn ooglid. Op de foto hierboven zie je dat hij lastig was om aan te brengen.

De paarse kleur heeft een mooie glans, die heb ik gebruikt in het midden van mijn ooglid. Ik zit nu al op de vier kleuren. Je ziet duidelijk het verschil tussen de koraal kleur en deze paarse kleur. Het zit hem vooral in de structuur.

Ik breng de bruinachtige kleur nog dunnetjes aan in mijn arcadeboog. Nadat ik dat heb gedaan
ga ik de kleuren met elkaar blenden, zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Nu is het de beurt aan de knalroze kleur. Het is echt een gaaf kleurtje, maar ik wil alleen wat meer effect krijgen in mijn look, dus ik gebruik het niet teveel. De kleur komt daarom ook in mijn buitenste ooghoek in de vorm van een V. Ook gebruik de laatste kleur in de onderste rij in mijn arcadeboog. Dit doe ik zodat de glitters die ik straks gebruikt, mooi eruit springen.

Yay! Het is glittertijd!! Ik ben dol op glimmende dingen altijd al geweest, en glitters vind ik ook prachtig. Maar zou het niet zomaar in een alledaagse look dragen. Maar de glitters uit het pigment potje, zijn heel licht roze en ik vind ze eigenlijk wel mooi. Daarom heb ik ervoor gekozen om de roze glitters in mijn arcadeboog te doen. 

Onder mijn ogen breng ik nog de laatste kleur van de onderste rij aan. Zodat het een mooie en afgemaakte look wordt. 

Ik maak met mijn eyeliner een subtiele wing, dat vind ik mooi staan bij deze look. Ik breng ook 
nog mascara aan, maar echt heel weinig. Ik denk dat ik maar twee laagjes op hebt op deze foto’s.
Uiteindelijk is dit de look geworden. Zoals je kan zien is het eigenlijk best wel een draagbare look geworden. De glitters vallen zeker op, maar niet teveel. 

Op mijn lippen heb ik Matt About Pink op. Ik heb voor deze kleur gekozen, omdat de kleur mooi staat bij mijn ooglook. Op mijn wangen heb ik een blush van W7 op. Hier komt nog een review van. Het is dus echt een roze look geworden, een beetje snoeperig. 

Tja. Zulke foto’s zijn jullie denk ik wel gewend van mij.
Jaa ik vind het echt een mooie look geworden. Het is een subtiele look. Wel weet ik voor de volgende keer dat ik een extreme look ga maken, die niet draagbaar is haha.

Uiteraard kan een full-face foto niet ontbreken. Mijn kleding is voornamelijk zwart. Dit heb ik expres gedaan, want ik ‘dacht’ dat ik een extreme look ging maken. Gelukkig is het een draagbare look geworden, want s’avonds ging ik nog naar de Action. 

Omdat ik toch zo lekker bezig ben met foto’s, hier nog een full-face van mijn look.

Wat vinden jullie van deze look? Draagbaar, of niet draagbaar? 

liefs x

22 reacties

  22 april 2014

  Leuke look, vooral die glittertjes erboven vind ik leuk!  22 april 2014

  Wat heb je weer een prachtige look gemaakt! De gebruikte pigments zijn erg mooi. Ik vind de look draagbaar maar wel erg bijzonder!  22 april 2014

  Ooh wauw, wat een mooie kleuren. Ik vind de glitters heel leuk!  22 april 2014

  Hele mooie look en leuke foto's <3  22 april 2014

  Wow, jij bent echt zo goed in het maken van make-uplooks!  22 april 2014

  leuke makeup look meis! ziet er goed uit liefs x  22 april 2014

  Wat een gave look meid! Die glitters boven op je ogen vind ik ook erg leuk staan.  22 april 2014

  Mooie look heb je gemaakt.  22 april 2014

  Wat knap dat je zo goed kunt werken met losse pigment. Het is een hele mooie look geworden! πŸ™‚  22 april 2014

  Ik vind het wel een hele mooie en ook draagbare look geworden! Wat zijn je wimpers trouwens mooi zeg! πŸ™‚ Ik vind het ook wel erg knap dat je met losse pigmenten overweg kan; bij mij is dat echt vragen om een rommeltje haha.  22 april 2014

  Echt weet een hele mooie look, leuk met die verschillende tinten roze en paars!

  X Sara  23 april 2014

  Mooie tinten!
  X  23 april 2014

  Mooie poedertjes! Ik heb ook 1 zo'n poedertje thuis, er zitten zulke mooie glittertjes in πŸ™‚
  Ik ben jaloers op hoe je je ogen op kan maken, vooral die eyeliner. Ik heb ook altijd eyeliner maar krijg zo'n 'staartje' nooit mooi voor elkaar  23 april 2014

  I love it!! Wat een mooie kleuren allemaal zeg, wauw πŸ˜€  23 april 2014

  Ik vind die glitters superleuk :)!  23 april 2014

  Heel mooie ooglook heb je gemaakt! πŸ™‚ I like!  23 april 2014

  Mooie look! Ziet er goed uit :D. Ik vind pigments leuk, maar wel lastig om mee te werken..  23 april 2014

  Wat leuk gedaan! Grappig dat je het met pigments heb gemaakt! πŸ™‚ De kleuren staan je mooi!  23 april 2014

  Wat een mooie look! Vooral in combinatie met die lipkleur vind ik hem helemaal geweldig!  23 april 2014

  waaauw super mooie look! Staat je goed πŸ™‚  23 april 2014

  Super mooie look! Zo leuk met de glitters ik hou ook van glitters πŸ˜€ & de lipstick past er perfect bij! X  24 april 2014

  Goegeous make-uplook, vooral de glitters erbij! Ik houd ervan, toch weer wat anders. Je lipstick! Die viel mij als eerste op.. Oh my god, that's so FAB!Laat een reactie achter

CommentLuv badge