31 juli 2014

Wanneer ik geen zin heb om me uitgebreid te zitten opmaken, ga ik al snel voor een look die heel makkelijk is om te maken. Vaak draag ik deze look overdag, of als ik het wil combineren met een felle lipstick. Om het toch niet saai te houden combineer ik vaak bruintinten met goudtinten. Het effect wat je dan krijgt vind ik zo mooi.
Ben je benieuwd hoe ik deze look gemaakt hebt? Lees dan snel verder.

Voor mijn look heb ik gebruik gemaakt van het MUA Undressed palette. Ik ben dol op dit palette omdat je echt alle kanten op kan. Je kan een dagelijkse look maken, maar ook een avond look. 
Als eerste gebruik ik een oogschaduw basis, zodat mijn oog make-up langer blijft zitten. Vervolgens pak ik kleur nummer 1 erbij. Dit is een mooie bruine kleur die ik in mijn crease aanbreng.
Dan pak ik kleur nummer twee en drie erbij, die meng ik met elkaar. 
Kleur nummer vier gebruik ik in mijn buitenste ooghoeken. Dit is een mooie grijze kleur die meer diepte brengt in mijn ooglook. Onder mijn ogen maak ik een lijntje met dezelfde kleur. Ook breng ik kleur nummer vijf aan op mijn wenkbrauw bot en in mijn ooghoeken.
Met mijn blendingkwast blend ik de kleuren met elkaar, zodat de kleuren vloeiend in elkaar overlopen. Onder mijn ogen trek ik de grijze kleur nog wat verder door. Dan doe ik met de licht gouden kleur nog een lijntje over de grijze kleur. 
Ik breng geen eyeliner aan, alleen maar een beetje mascara. Het is juist de bedoeling dat het een subtiele look is. 
Van veraf ziet de look er zo uit.
En van dichtbij ziet de look er zo uit. Het is een mooie look die je zowel overdag als s’avonds kan dragen. In combinatie met een felle lipstick is het een ideale look voor s’avonds. Nu heb ik een rustige lipstick op, dat maakt de look perfect voor overdag.

Full-face ziet de look er zo uit. Zoals je kan zien is het een mooie subtiele look geworden, waar ik erg tevreden over ben. πŸ™‚
Wat vind jij van mijn look?
liefs x

19 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge