11 maart 2014

YES, het is alweer dinsdag, en dat betekent een nieuwe ooglook. Deze keer heb ik een ooglook gemaakt met low-budget producten. Het is een niet al te drukke look geworden, maar het zou geen look van mij zijn als er geen kleur in zat haha. Daarom heb ik er nog wat leuks aan toegevoegd.
Ik bereid je vast voor, in deze tutorial zitten aardig wat foto’s haha. ‘Kijk’ je mee?

De laatste tijd gebruik ik best vaak mijn Sleek palettes. Ik bedacht me eigen dat ik nog veel meer oogschaduw had. Tijd om een paar van deze kleuren te gebruiken! Niet iedereen heeft namelijk Sleek palettes, maar misschien wel producten van Catrice en Essence. Vandaar deze low-budget look.
Laten we beginnen. 
Ik begin met een gouden metal glam oogschaduw van Essence. Dit breng ik op het bewegend ooglid aan.

In mijn arcadeboog gebruik ik de Intensif Wet & Dry oogschaduw nummer 010. Ik heb een dunne kwast hiervoor gebruikt en een dikkere lijn gezet zoals je hieronder ziet.

Nadat ik deze oogschaduw heb gebruikt ga ik alles blenden met mijn blendingkwast. Dit doe ik zodat ik de kleuren met elkaar kan mengen.

In mijn binnenste en buitenste ooghoeken gebruik ik de metal glam oogschaduw nummer 01 van Essence. Dit doe ik omdat ik van kleur hou, en graag wat kleur in mijn look wil.

Om mijn look wat heftiger te maken, breng ik een dun lijntje van dezelfde oogschaduw die ik in de vorige stap heb gebruikt aan. Dit blend ik niet, want ik wil dat die kleur opvalt. 
Zo ziet de look er tot nu toe uit.
Ik breng vloeibare eyeliner van Catrice aan, en mascara van Essence. Ook doe ik een oogpotlood op en tadaaa klaar is je look.

Zo ziet de look full-face eruit. Ik ben echt tevreden over het resultaat, en vind het effect heel mooi.

Wat vinden jullie van deze look? Zou je hem zelf ook maken?
liefs x

17 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge