18 november 2014

Het is alweer een tijd geleden dat ik voor het laatst een ooglook foto tutorial plaatste, dus vandaag is tijd voor een nieuwe look. Deze keer is het tijd voor een tutorial waar ik gelijk aan de herfst moet denken. Deze look zou je makkelijk naar school of naar je werk kunnen dragen, want de lipstick die ik erbij draag is heel zacht en rustig. Ben je benieuwd hoe ik deze look heb gemaakt? Lees dan snel verder voor de tutorial. 

Deze keer heb ik het eens anders gedaan met de tutorial. Ik laat je in een collage zien hoe ik de look heb gemaakt. Voor de look heb ik drie palettes gebruik. Maar deze palettes heb je niet perse nodig. Je kan ook eens in je eigen stash gaan kijken, wat voor kleuren jij er allemaal in hebt zitten. Van het Vintage Romance palette van Sleek, heb ik de kleur rechtsboven in gebruikt en de zwarte kleur een klein beetje. Van het tweede palette, heb de middelste kleur van de onderste rij gebruikt. Van het Storm palette heb ik de middelste kleur van de bovenste rij gebruikt.

Stap 1.
Allereerst beginnen we met een primer natuurlijk. Ik breng de bruine kleur aan in mijn arcadeboog en een lichte kleur op mijn bewegend ooglid.

Stap 2.
De bruine kleur blenden we goed uit naar boven en naar beneden.

Stap 3.
De kleur uit het Vintage Romance palette van Sleek breng ik op het bewegend ooglid aan. Vervolgens ga ik goed blenden, zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen. 

Stap 4.
De zwarte kleur brengen we een heel klein beetje aan in de Crease. Dit blenden we goed met elkaar zodat het mooi vervaagd. Dan pakken we een mooie lichte kleur uit het Storm palette en die brengen we aan in de ooghoeken en voor een beetje glans ook in mijn crease. Dan gaan we weer fijn blenden om zo een mooi effect te krijgen.

Als laatste is het tijd voor een mooie wing en een laagje mascara.  Zo op het eerste gezicht lijkt het een vrij heftige look, maar dat is het niet omdat ik mijn lipstick er mooi mee combineer. Ik breng nog een lichte bruine kleur aan onder mijn oog, om een beetje dat smokey eye effect te creëren. We houden het rustig, dus echt maar een klein beetje.

En dit is de look full-face. Doordat ik de look combineer met Velvet Teddy van MAC, oogt de look vrij rustig en draagbaar. Dit zou ik ook gerust naar mijn werk dragen.

Wat vinden jullie, een draagbare look of toch iets te heftig.
liefs x

19 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge