27 januari 2015

Blauw is een kleur waar ik echt van hou. Vooral in combinatie met een ooglook, vind ik het prachtig. Vandaag heb ik een hele simpele ooglook voor jullie, die heel makkelijk na te maken is. Ik heb deze look gemaakt met het Run Boy Run palette van Makeup Revolution.

Ik ben dol op dit palette. Sinds ik hem heb gebruik ik hem heel vaak, puur vanwege de mooie kleurtjes die erin zitten. Het eerste kleurtje heb ik gebruik over mijn gehele ooglid en crease. Het tweede kleurtje op de eerste helft van mijn ooglid en het laatste kleurtje aan de buitenkant van mijn ooglid. Een hele simpele maar mooie look, die makkelijk na te maken is.
Het eerste kleurtje gaat op mijn bewegend ooglid en in mijn crease. Het is een matte bruine kleur, die ik hier perfect voor vind. Het tweede kleurtje gaat op mijn bewegend ooglid en blend ik goed met de bruine kleur. 
Het laatste kleurtje breng ik aan de buitenkant van mijn ooglid aan. Dit blend ik weer goed met elkaar. Aan de onderkant van mijn oog breng ik nog een blauw lijntje aan. Ik breng een dun lijntje eyeliner aan en een laagje mascara. De witte kleur in het palette gaat op mijn wenkbrauw bot en in mijn ooghoeken.
Uiteindelijk ziet de look er zo uit. Ik vind het een mooie look geworden waar ik trots op ben. Op mijn lippen heb ik een lichte kleur opgedaan, zodat het geheel mooi blijft.
Full-face ziet de look er zo uit.
Wat vind jij van blauw op je ogen?
liefs x

17 reacties

  27 januari 2015

  Ik vind je look erg mooi! Zelf gebruik ik nauwelijks blauw, op de één of andere manier vind ik bruin, groen en paarse tinten mooier bij mijn groene ogen. Blauw staat jou wel erg mooi!


  27 januari 2015

  paarse tinten vind ik zelf ook mooier bij mij maar ik heb zelf ooit 1 look gemaakt met blauw en bruin met het Catrice palette! Daar was ik wel erg trots op en die kleur stond mij ook wel goed ondanks dat ik rood haar had!  27 januari 2015

  ziet er mooi uit ik vind de eind foto erg mooi en cute! vooral dat witte lijntje doet het super bij jou!  27 januari 2015

  Wat zie je er weer prachtig uit lieve Rosanne. Ben dol op je prachtige make-up looks elke keer!  27 januari 2015

  Oeeh dat is een mooi kleurtje! Je hebt er een hele mooie look van gemaakt!  27 januari 2015

  weer heel mooi gedaan!  27 januari 2015

  Prachtige look heb je weer weten te maken!  27 januari 2015

  Wat een mooie look heb je weer gemaakt, hij staat je ook erg goed! Liefs!  27 januari 2015

  Wat straal je mooi zeg op de laatste foto!  27 januari 2015

  Ik heb zelf blauwe ogen en ze zeggen dat je dan geen blauw mag dragen, maar ik doe dat lekker wel 🙂  27 januari 2015

  Weer een hele mooie look heb je gemaakt  27 januari 2015

  mooie ooglook en je hebt een mooi strak lijntje getrokken met je eyeliner ♥  27 januari 2015

  mooie look weer!
  staat je goed, die kleur

  liefs
  Karlien  27 januari 2015

  Prachtige look zoals altijd 🙂
  Jij staat echt met alles!
  X  27 januari 2015

  Erg mooie look! Zoals ik ben gewend van je! 😀  27 januari 2015

  De kleuren staan je heel mooi!
  Ik heb laatst ook Makeup Revolution ontdekt, maar ik kan maar niet kiezen welk palette ik ga kopen haha!  27 januari 2015

  Wat een mooie look! Blauw staat je erg goed! Ik vind het zo af en toe ook wel een hele mooie kleur om te gebruiken 🙂Laat een reactie achter

CommentLuv badge