23 september 2014

Was het vorige week nog lekker weer, laat deze week de herfst zich weer zien. Persoonlijk vind ik het niet eens zo erg, zo lang ik niet weg moet haha en als ik de auto mee heb. Als ik aan de herfst denk, dan denk ik aan groen, bruin en allerlei donkere kleuren. Vandaag heb ik dan ook een look gemaakt, waar je de herfst in terug kan zien.
Ben je benieuwd naar hoe ik de look heb gemaakt? Lees dan zeker verder.

Voor deze look heb ik allereerst gebruik gemaakt van het Brights palette van ELF. De twee kleuren die ik heb aangeven met de pijltjes heb ik gecombineerd met elkaar. Deze heb ik aangebracht in mijn binnenste ooghoek.
Ook heb ik gebruik gemaakt van het Garden Of Eden palette van Sleek. Ik heb de twee groene kleurtjes met elkaar gecombineerd. En het bruine kleurtje boven de groene kleur.
De eyeliner van Miss Sporty, de mascara van NYX en een lipstick van Loreal met de naam 373 Magnetic Coral.
De look beginnen we standaard met primer. Ik gebruik momenteel de primer van ELF. Ook heb ik alvast mijn basis make-up aangebracht.
Stap 1. Allereerst pak je de bruine kleur uit het Garden Of Eden palette, die breng je aan in je crease. Pak niet gelijk heel veel product, maar breng het lichtjes aan. 
Stap 2. De twee kleurtjes uit het ELF palette, combineer je met elkaar en breng je aan in je binnenste ooghoeken. Het is jammer genoeg een hele lichte kleur, maar met het eindresultaat zie je de kleur wel.
Stap 3. We gaan nu twee stappen in één doen. De twee groene kleurtjes uit het Garden Of Eden palette combineer je met elkaar en breng je aan op het midden van het ooglid. Vervolgens pak je weer de bruine kleur uit het Garden Of Eden palette en deze keer breng je het product wat heviger aan op je buitenste ooghoeken.
Stap 4. Nu is het tijd om de boel lekker te gaan blenden. Dit doe je zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen en er niet een strakke lijn ontstaat. Ook breng je de kleuren die je op je ooglid heb gebruikt aan onder je oog. 
Stap 5. Je brengt eyeliner en mascara aan. Ook breng je oogpotlood aan op je waterlijn. 
Hier had ik een nude lipstick op, maar ik vond uiteindelijk een koraal kleurtje er beter bij passen.
Dit is dan de uiteindelijke look geworden. Ik ben er heel blij mee en kijk er erg naar uit om meer herfstlooks te gaan maken.
Wat vind jij van mijn look?
liefs x

27 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge