26 september 2014

Vandaag wil ik het hebben over mijn nieuwe favoriete blush van NYX genaamd: Taupe. Hallo Taupe welkom bij de familie. Ik zal je goed behandelen. Taupe is een bekend product in beautyland. Veel beauty liefhebbers en visagisten hebben deze beroemde blush in hun stash zitten. En geef ze eens ongelijk, want het is een geweldige blush.
Ben je benieuwd waarom dit een geweldige blush is? Lees dan zeker verder.

Ondanks dat Taupe een blush is, heb ik hem daarvoor niet gekocht. Nee ik kocht Taupe om mijn gezicht mee te shapen. Taupe is, ja de naam zegt het eigenlijk al, een taupekleur. De finish is mat en de kleur is vrij koel. Daarom is het ook de perfecte kleur om mee te shapen. Het doosje vind ik trouwens aardig klein. Ook vind ik dat plastic en dat stickertje waarmee het vast zit zooo irritant. Als je hem dan los heb gemaakt, zie je de afdruk er nog van zitten.

Op de achterkant van het doosje zie je de ingrediënten staan. Er zit 4 gram product in het doosje en is 18 maanden houdbaar.
Ik ben dol op figuurtje die verwerkt zijn in het product. Zo maakt het product net wat leuker. Dit is een soort van ruitjespatroon wat ik bij het product vindt passen.
Van dichtbij ziet de blush er zo uit. Ik vind het een prachtige kleur, waar je goed mee kan contouren/shapen. 
Eerlijk gezegd had ik hele hoge verwachtingen van deze blush. Ik dacht dat het pigment heel goed was, maar dat valt reuze mee. Hij is normaal gepigmenteerd. Niet heel goed, maar ook niet heel slecht. Gewoon normaal. Nou vind ik dat niet erg, aangezien ik met contouren graag de kleur wil opbouwen.
Ik was eerst erg bang dat de kleur te licht voor mijn huid was. Aangezien ik geen lichte huid heb. Maar dat viel reuze mee. Eigenlijk kan hij heel goed bij mijn huid. Hier heb ik hem vrij heftig aangebracht, maar het kan natuurlijk ook subtiel worden gedaan.
Wat vind jij van de blush? Heb jij hem ook?
liefs x

18 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge