7 november 2014

Vandaag heb ik een review over een product van het merk NYX. Met de producten die ik van NYX heb, heb ik fijne ervaringen mee. Dus ik was heel benieuwd of dit eyepencil ook bij mij in de smaak zou vallen. Ben je benieuwd of hij bij mij in de smaak valt? Lees dan zeker verder.

Dit was de eerste keer dat ik een eyepencil van het merk NYX kocht. Ik dacht na het swatchen gelijk al die gaat met mij mee naar huis. En dat is maar goed uit want ik ben hier dik tevreden over.
De vormgeving van het pencil is eigenlijk niks bijzonders. Je ziet aan het uiteinde de kleur die je hebt en het merk staat erop. 
Over de kleur ben ik heel enthousiast. Ik ben gek op dit soort kleurtjes. Deze kleur heet Baby Blue en dat zie je al gelijk aan de kleur.
Aah de swatch ziet er goed uit. Het is een heel lief zacht kleurtje. Echt een baby blue kleur. De naam hebben ze goed uitgekozen. Hij voelt fijn aan en het pigment is mooi.
Je ziet dat ik hier nepwimpers op heb. Ik was ze aan het testen, dus werden er ook foto’s van gemaakt. Vandaar dat je ze nog ziet. De kleur heb ik op mijn waterlijn aangebracht en onder mijn ogen. 
Het is een frisse kleur om te zien en ik zie er wakker uit. Kijk dat moeten we hebben op een dag als je vermoeid je bed uit komt en toch nog een kleurtje op je waterlijn wilt hebben. Hij blijft ook nog eens een aardige tijd zitten, wat natuurlijk al helemaal prettig is. De oogpotlood kost € 4,99 en is online te bestellen bij de Douglas of bij geselecteerde filialen waar ze NYX verkopen. 
Wat vind jij van deze oogpotlood?
liefs x

20 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge