10 december 2013

Vandaag zou ik te horen krijgen of ik geslaagd was voor mijn secretaresse examen vorige week. Ik moest toen maandag en dinsdag naar Dordrecht om daar een simulatie examen te doen. Het waren 2 hele lange dagen maar voor mijn gevoel ging het goed. Op een gegeven moment ging mijn telefoon en ik had mijn lerares aan de lijn.. Pffoe op dat moment had ik veel spanning in mijn lichaam en was toen ook heel blij dat ze zei dat ik gewoon GESLAAGD was! Wat een opluchting dat ik voor dat onderdeel geslaagd ben. 


 Maar goed vanavond laat ik jullie mijn nieuwe nagellakje van Catrice zien. Een prachtige kleur waar ik heel blij mee ben. Eerlijk gezegd draag ik niet zo heel veel nagellak dat komt vanwege mijn werk. Op mijn werk mag je geen nagellak dragen, en aangezien ik best vaak werk kan ik geen nagellak op doen. Maar ik moet nu pas donderdag weer werken dus kan ik jullie gelukkig deze mooie nagellak showen.


Deze nagellak is zoals ik net als zei van Catrice. Het is een hele mooi zachtroze kleur die je met vrijwel alles wel kan combineren. Het is een Ultimate Nail Laquer nagellak met de naam 22 Bricky Mouse. Ik heb 2 laagjes over mijn nagels gedaan en hij geeft nu al zo’n dekkend effect! En wat vooral heel fijn is als je ergens tegen aan stoot dan gaat er niet zo snel een stukje van af. Dit weet ik omdat ik mijn nagels tegen de tafel stootte en ze zagen er nog mooi uit. 


Prijs: € 2,99

Wat vinden jullie van deze kleur?2 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge