28 april 2014

Vandaag heb ik een picture diary voor je. De afgelopen dagen was ik onwijs druk want er is feestweek bij ons in het dorp. Gek genoeg heb ik niet onwijs veel foto’s gemaakt. De foto’s die ik wel heb gemaakt, wil ik graag met je delen. 
Kijk je mee?

De foto’s staan in willekeurige volgorde. 

Elke keer als er een pakketje komt, ben ik weer dolgelukkig. Deze keer had ik een product van Lush besteld. Ik zeg nog niet welke, want hij komt langs op mijn blog.

Afgelopen vrijdag ben ik nog even naar Schoonhoven geweest met de scooter. Ik had nog wat dingetjes nodig, dus ging ik even op stap. S’avonds gingen we feesten, dus ik had niet bepaald zin om oog make-up op te doen. Dus op deze foto heb ik geen mascara, eyeliner ect. op. 

Vorige week was het heel warm op mijn stage, dus ik besloot in mijn pauze even een frisse neus te gaan halen. Oh en het was mijn laatste daagje voordat ik weekend had.

Elke vrijdag is er bij mij in de straat markt. Hartstikke leuk! Dus ik ging lekker in de tuin zitten en genoot van het marktje. Het was ook zulk lekker weer genieten!
Ik had op de markt nog lekker een bakje kibbeling gehaald, dat is zo lekker. Ik moest van mijn vriend 300 gram halen, maar ik had trek dus dat werd 500 gram. Hierboven zie je dan ook dat er nog een klein beetje in het bakje lag.

Op tweede Paasdag ging ik lekker wentelteefjes maken, oef het was heerlijk. Ik had het al een tijdje niet meer op, en was vergeten dat je er erg snel vol van zit.

Woepwoep! Alweer een pakketje, daar word een mens nou gelukkig van. Ik had een aantal verschillende zaden besteld. Chiazaad, lijnzaad en hennepzaad. 

Ik heb heel lang getwijfeld of ik dit jurkje wel wou houden. Het jurkje vind ik helemaal fantastisch, maar het model stond me niet zo goed. Ik leek er best wel dik in. Dus dat werd hem niet.
YAY! Eindelijk mijn W7 palette in de pocket. Het is zo’n fijn palette, ik gebruik hem dan ook met heel veel plezier. Willen jullie hier nog een review over lezen? 

Met Koningsdag gingen mijn vriend en de vriendengroep, survivallen. Ik deed niet mee, ik voelde er niet veel voor om in het vieze water te vallen en in modder te duiken. Nee, ik ging mee om foto’s te maken, en ze te steunen en aan te moedigen. We waren team geel, en ik deed ook vrolijk mee met mijn gele shirt.

Aan het einde van de middag was ik toch wel een beetje moe. Ik had heel de middag meegelopen en dit was het einde van de dag. 
Het was wel een ontzettende leuke middag. We waren van de dertien teams, achtste geworden haha. 

Mijn gele shirt heb ik wel een beetje opgeleukt, met een blazer, een ketting en mijn zwarte broek. 
Dit was mijn picture diary alweer. Hebben jullie ook een leuke Koningsdag gehad?
liefs x

22 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge