2 februari 2016

Rode lipsticks, ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Ik heb inmiddels een flinke stash aan rode lipsticks opgebouwd, maar elke keer kom ik weer een mooie rode lipstick tegen. Toen ik swatches ging opzoeken van de Milani lipstick Matte Confident, was ik eigenlijk al vrijwel gelijk verkocht. 

Eerst was het niet helemaal de bedoeling om deze lipstick te gaan kopen. Ik was eerst van plan om de Milani Luminoso blush te kopen. Maar toen ging ik swatches opzoeken van de lipsticks van Milani en was ik zeer onder de indruk. Vooral Confident maakte een diepe indruk op mij. Een aantal seconden later zat hij ook in mijn winkelmandje en kon ik met spanning afwachten tot hij in mijn handen zou liggen.
De lipstick voelt stevig aan mijn handen en de huls ziet er heel mooi uit. Daar heeft Milani echt werk van gemaakt. Het nadeel van zo’n kleur huls is dat het fotograferen wat lastiger gaat. Maar hé, na 100 foto’s heb ik een geschikte foto gevonden voor dit artikel. 
Aan de onderkant zie je de kleur van de lipstick en de naam staat er ook op. Slimme Rosanne dacht eerst dat de naam van de lipstick ‘Matte Confident’ was. Maar nee, het is gewoon Confident en de lipstick is mat. Hebben we dat ook weer opgelost. 
Hij is sooooo pretty. Dit is echt een klassieke rode kleur, die bij iedereen mooi staat. 
Het is een matte lipstick en dat is ook te zien op de foto. Gelukkig brengt de lipstick niet stroef aan, maar juist best wel fijn. Het pigment ziet er goed uit en de kleur is lekker intents!
Confident is echt een prachtige rode kleur en ik ben heel blij met mijn aankoop. 
De lipstick blijft zo’n drie a vier uur mooi zitten op je lippen en daarna gaat hij slijten op een mooie manier. Het is wel handig om van tevoren je lippen te scrubben, aangezien hij wel je velletjes ietsjes benadrukt. 
Ik heb de Milani matte lipstick in de kleur Confident gekocht op boozyshop.nl voor € 8,49. De lipstick is dus totaal niet duur, je zou zelfs kunnen zeggen dat het een budget lipstick is. Maar door de stevigheid van de huls en het feit dat de kleur zo intens is, zou je dat absoluut niet zeggen.
Je kan nog steeds meedoen aan mijn winactie waar je een Milani blush of lipstick naar keuze kan winnen. 
Heb jij al een lipstick van Milani?

8 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge