28 januari 2016

Sinds ik de Milan Baked Blush Luminoso zag in één van de video’s van Nikki Tutorials, was ik verkocht! Ik wist dat ik deze blush moest scoren en niet veel later had ik hem in mijn bezit. En geloof mij, dit is echt één van de mooiste blushes die ik in mijn stash heb zitten.

Milani Baked Blush Luminoso is een blush die gebakken is, vandaar de naam baked blush. Het merk Milani is ook dierproefvrij, wat altijd mooi meegenomen is. Er zijn in totaal negen Baked Blushes verkrijgbaar in verschillende tinten en met allemaal een unieke naam. 
De verpakking alleen al is een plaatje om te zien. Het doosje is goud met gouden letters. De verpakking is doorzichtig, zodat je gelijk weet welke kleur het is. Ik heb gekozen voor de kleur Luminoso omdat ik daar hele goede reviews over had gelezen. Ook had ik de kleur een paar keer gezien in de video’s van Nikki Tutorials,
Luminoso is werkelijk een plaatje om te zien. Het is een warme kleur, die een koraalkleurige ondertoon heeft. Er zitten subtiele glitters in, maar dat vind ik juist mooi zolang het niet te heftig is. 
Leuk detail, daar kwam ik later trouwens pas achter. Maar de blush heeft ook nog een geheim klepje waar een spiegel en een kwastje in zit opgeborgen. Super leuk, alleen het kwastje gebruik ik niet. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten, maar hé toch leuk aan gedacht.
De swatch ziet er goed uit, het is niet te heftig en de kleur is mooi licht. Dit zou een perfecte blush zijn voor overdag. 
Ik vind dit zo’n onwijs mooie blush om te zien. Het is namelijk een subtiele blush die voor elke gelegenheid kan. 
Full-face ziet de blush er zo uit. Ja je kan wel zeggen dat ik echt blij ben met mijn nieuwe blush. Sinds ik deze blush in mijn bezit heb, draag ik hem vrijwel dagelijks en dat is best uniek voor mij.
Milani Baked Blush Luminoso kost € 10,99 en ik heb hem gekocht in de webshop Boozyshop. 
Wil jij deze blush nou ook hebben? Dat kan! Je kan namelijk kans maken op een Milani blush of een Milani lipstick naar keuze! De winactie loopt tot 10 februari!
Heb jij al iets van Milani?

11 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge