19 maart 2015

Als ik iets wil kopen wat best wel prijzig is, gaat het op mijn wishlist. Vind ik het twee maanden later nog steeds leuk? Dan mag ik het kopen. Zo voorkom ik miskopen en ben ik des te blijer met mijn aankoop. Ik heb nu een aantal dingen verzameld die ik echt heel graag wil hebben. Benieuwd waarom ik deze items wil hebben? Lees het artikel snel verder.

1. Nikon D5200
Al een tijdje wil ik een nieuwe camera kopen. Nadat ik een onderzoek was gestart naar de beste camera voor mij, kwam ik eerst uit bij de Nikon D5300. Deze is alleen een beetje prijzig. Voor 200 euro minder heb je ook de Nikon D5200. Deze heeft veel overeenkomsten met de D5300, alleen is deze een stukje goedkoper. Deze camera geef ik mezelf cadeau voor mijn verjaardag, maar ik koop hem in juni denk ik.
2. Macbook
Iets wat ik sinds twee maanden echt dolgraag wil hebben is een nieuwe laptop. De mijne heeft kuren en ik krijg er de hele tijd de zenuwen van. Ik wil wel een laptop waar je echt een tijd mee kan doen. Daarom gaat mijn voorkeur ook naar een Macbook. Ik weet alleen nog niet of ik de air of de pro wil. Ik mag wekelijks twee video’s voor mijn kanaal, dus het is nog even twijfelen welke ik wil. 
3. Het geurtje Chloé
Aah dit is echt mijn favoriete geurtje ever. Hier heb ik een stuk of tien testers van. Deze ga ik heeeel snel kopen want hij is zo lekker.
4. MAC blush Dainty
Deze blush staat nog niet zo lang op mijn wishlist, toch wil ik hem dolgraag hebben. Toen ik bij de Douglas was in Utrecht heb ik deze getest en sindsdien ben ik verkocht.
5. MAC lipstick Ruby Woo
Tja wat zal ik hier over zeggen. De perfecte rode lipstick mag niet ontbreken in mijn stash en dit is zo’n plaatje.
6. MAC lipstick Faux
Al meerdere keren ben ik deze beauty misgelopen en dat vind ik zo jammer. Het is juist zo’n mooie lipstick, die heel snel van mij zal zijn.
7. Kwasten van Zoeva
Wat ook al een hele tijd op mijn wishlist staat, zijn kwasten van Zoeva. Het liefste zou ik een set willen kopen, maar die zijn jammer genoeg best prijzig. Toen kwam ik met het geniale idee om elke maand twee kwasten te kopen, zo heb ik over een tijdje een samengestelde kwasten set.
Dit is mijn wishlist. Wat wil jij nog heel graag hebbenm?
liefs 

16 reacties

  19 maart 2015

  Ah die blush is inderdaad heel fijn, ik gebruik hem al een tijdje met veel plezier. Mooie wishlist!  19 maart 2015

  Mooie lijst meid! Ik wil de kwastenset super graag in rosegoud! En ik wil ook een nieuwe camera!  19 maart 2015

  wat een prachtige wishlist!  19 maart 2015

  Mooie wishlist! Slim ook om elke maand een paar kwasten te kopen! Zelf wil ik ook nog een nieuwe camera en laptop!  19 maart 2015

  Ruby Woo wil ik ook heel graag hebben! En eigenlijk wil ik ook wel een nieuwe camera.  19 maart 2015

  Wat een mooie wishlist! Ik wil zelf ook graag een nieuwe laptop, die van mij heeft ook kuren! En MAC Faux wil ik ook nog graag toevoegen aan mijn collectie!  19 maart 2015

  Wat een geweldige wishlist !  19 maart 2015

  wat een heerlijke wishlist ♥  19 maart 2015

  Faux van MAC staat ook al een tijdje op mijn wishlist maar ik moet hem nog steeds een keer daadwerkelijk gaan kopen!  19 maart 2015

  leuke wishlist!
  mooie producten ook

  liefs
  Karlien  19 maart 2015

  Prachtige wishlist heb je. Ik wil ook nog wat mooie MAC lipsticks aanschaffen.  19 maart 2015

  Ahh, Faux van MAC is zo'n prachtige tint! Deze staat ook op mijn wishlist.  19 maart 2015

  Mooie wishlist & ik hoop dat je alles kan bemachtigen 🙂
  X  19 maart 2015

  MAC Dainty wil ik ook nog zo graag! Super leuke wishlist!  22 maart 2015

  Mooie wishlist zeg!  22 maart 2015

  Echt een heerlijke wishlist, ik denk dat elk meisje dit wel wil 🙂 Zelf wil ik wel graag die zoeva kwasten! LiefsLaat een reactie achter

CommentLuv badge