24 maart 2015

Twee weken geleden kon je mijn vijf favoriete highlighters al zien. Vandaag wil ik jullie mijn vijf favoriete blushes laten zien. Ik ben dol op blush, sinds ik kennis heb gemaakt met blush ben ik verkocht. Het geeft je gezicht net dat ene extra. Blush draag ik vrijwel dagelijks en ik laat je vandaag mijn top vijf zien.

Dit zijn mijn pareltjes. Zoals je kan zien heb ik twee blushes van Sleek, twee van MAC en één van Flormar. Tegenwoordig zijn dit echt mijn favorieten.
Zo zien ze er nog mooier uit. Ah ik ben echt dol op deze vijf pareltjes. Het patroontje van Flormar vind ik er heel tof uitzien. 

Dit is Suede van Sleek en deze heb ik al meer dan een jaar. Nog steeds vind ik hem heel erg mooi en gebruik ik hem met veel plezier. Het is een bruine blush met een oranje ondertoon. Deze kleur past goed bij mijn gezicht en geeft niet zo’n heftig effect.

Veel van jullie kennen Rose Gold wel van Sleek. Op de swatch zie je het niet heel goed, maar hij is roze met een mooie gouden glinster erin. Als ik deze blush op heb, hoef ik geen highlighter te gebruiken want hij geeft een mooi en gezond effect aan mijn gezicht.

Flormar heeft prachtige producten, maar dit is toch echt wel een pareltje. Dit is een Terracotta Powder met de naam Marble Pink Gold. De naam maakt hij zeker waar, want het patroontje ziet er prachtig uit en de kleur ook. Het mooie is dat je hem als blush en als bronzer kunt gebruiken. Zelf gebruik ik hem graag als blush.

Mijn grootste favoriet is toch echt MAC Peachykeen. Ik draag hem zo vaak dat ik zelfs de pan hebt geraakt. De kleur is heel mooi en je kan hem mooi opbouwen. Zo kan ik hem heel subtiel overdag dragen en wat heftiger s’avonds. 

Als laatste heb ik MAC Ambering Rose. Dit is een donkere blush die je net als Peachykeen kan opbouwen. Het effect op mijn gezicht vind ik heel mooi en draag hem daarom ook met heel veel liefde. Dit pareltje heb ik nog niet zolang in mijn bezit en ook al gebruik ik hem best vaak, het lijkt alsof ik hem net nieuw heb.

Wat is jouw favoriete blush?
liefs

15 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge